Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj oraz nasza Fatra Sfora Nemroda i ich wspólna Jagna.
Re: Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj
Też jestem amatorką takich drzemek 
Ślicznie wyglądacie na ostatniej focie.

Ślicznie wyglądacie na ostatniej focie.
Super ta drzemka na swiezym powietrzu..
Piekne zdjecia, fajna mieliscie wyprawe
Piekne zdjecia, fajna mieliscie wyprawe

Bardzo serdeczne całuski i zyczenia dla Paśki od wszystkich Olfactusów.
Najlepsze zyczenia dla Dostojnej Ogarzej Damy Rewii / Pasji 

wszystkich bez wyjątkuhania pisze:Bardzo serdeczne całuski i zyczenia dla Paśki od wszystkich Olfactusów.

Zdrówka 

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Bardzo serdecznie Dziękuję wszystkim za pamięć o moich urodzinkach. Wróciłam właśnie z imprezki bo moja babcia, która czasem daje pyszności z lodóweczki też ma dziś urodziny i razem sobie imprezowałyśmy aż do wieczora. Pyszności były, napoje były tylko na dopełnienie tego urodzinowego dnia postanowiłam wyperfumować się więc dziś śpię na dworze bo nikt po nocy nie ma ochoty mnie wykąpać 

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Kochani miała to być niespodzianka na klubówkę. Miała to zabrać moja pańcia na ten świąteczny dzień dla nas, jakim był 20 sierpnia, ale nie doszło na czas...
Zabrała za to moja pańcia Trufelkę na wystawę w ramach niespodzianki, bo na żywo to chyba jej nikt prócz nas w dorosłym wydaniu nie widział wcześniej.
Wracając do tego co nie doszło na czas to po weekendzie i po wczorajszym dniu w górach, dziś nasz sąsiad dostarczył rano przesyłkę, a w niej " Kurier Poranny" (codzienna gazeta Białostocka).
Wszyscy byliśmy w domu bardzo ciekawi jak to wyjdzie, a w szczególności fotki jak wyjdą....
Bardzo mocno musiałyśmy skan zmniejszyć aby się udało wkleić więc jakość jest znacznie lepsza w "orginale" (kto ma chęć to orginalny skan mogę podesłać na skrzynkę).
Zabrała za to moja pańcia Trufelkę na wystawę w ramach niespodzianki, bo na żywo to chyba jej nikt prócz nas w dorosłym wydaniu nie widział wcześniej.
Wracając do tego co nie doszło na czas to po weekendzie i po wczorajszym dniu w górach, dziś nasz sąsiad dostarczył rano przesyłkę, a w niej " Kurier Poranny" (codzienna gazeta Białostocka).
Wszyscy byliśmy w domu bardzo ciekawi jak to wyjdzie, a w szczególności fotki jak wyjdą....
Bardzo mocno musiałyśmy skan zmniejszyć aby się udało wkleić więc jakość jest znacznie lepsza w "orginale" (kto ma chęć to orginalny skan mogę podesłać na skrzynkę).
- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 3818816
wow, ale niespodzianka!
Jak to wyszło, że ogary z Dolnego Śląsku ukazały się w gazecie białostockiej?
I w wolnej chwili poprosimy na skrzynkę - łatwiej będzie przeczytać.

Jak to wyszło, że ogary z Dolnego Śląsku ukazały się w gazecie białostockiej?
I w wolnej chwili poprosimy na skrzynkę - łatwiej będzie przeczytać.
Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun