Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj oraz nasza Fatra Sfora Nemroda i ich wspólna Jagna.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj
Ja na zdjęciach też widziałam właśnie karmienie w korycie wszystkie razem w jednym czasie zaczynają jeść.
- Asiun
- Gadu-Gadu: 4129240
No to obiecane zdjęcia - przepraszam za jakość
Pokaz dla turystów w zamku Cheverny
Psy przed karmieniem

Do karmienia schodziły niżej - gość nakładał karmę przy nich cały czas kontrolując kątem oka, co się dzieje. W końcu przetrzymywał je chwilkę - pewnie dla bardziej widowiskowego efektu - a one czekały na sygnał:

Jadły grzecznie chociaż ciamkając głośno, przełaziły przez siebie zmieniając miejsca ale nie było żadnych incydentów.

Pokaz dla turystów w zamku Cheverny
Psy przed karmieniem

Do karmienia schodziły niżej - gość nakładał karmę przy nich cały czas kontrolując kątem oka, co się dzieje. W końcu przetrzymywał je chwilkę - pewnie dla bardziej widowiskowego efektu - a one czekały na sygnał:

Jadły grzecznie chociaż ciamkając głośno, przełaziły przez siebie zmieniając miejsca ale nie było żadnych incydentów.

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Twoje to takie pokazowe karmienie dla publiczności, te zdjęcia co ja widziałam to takie u właściciela majątku w normalnej stajni bądź wielkiej zagrodzie i to były poitevin.
Tutaj to anglo-francuskie choć Zagaj też widać wytresowany stoi i jakiś mix poitevina również zauważałny
Asiun jeśli masz więcej, zaśmiecaj jak masz czym
Tutaj to anglo-francuskie choć Zagaj też widać wytresowany stoi i jakiś mix poitevina również zauważałny

Asiun jeśli masz więcej, zaśmiecaj jak masz czym

- Asiun
No pokazowe, ale dla nich to jedyne karmienie. Jadły raz dziennie i było to pokazywane przy okazji zwiedzania zamku. Niestety wtedy jeszcze nie byłam taka zakręcona na punkcie psów i nie mam więcej zdjęć 

- Asiun
To jeszcze kolega znalazł coś takiego - w ramach zaśmiecania
http://www.youtube.com/watch?v=0QyQJ1maH3s" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=0QyQJ1maH3s" onclick="window.open(this.href);return false;

heh nieźle nieźle
pies od moich rodziców jak był u nas przez 2 tygodnie to chyba się tak czuł
a najlepszy jest ten co się tak na schodach czai i rusza w odpowiednim momencie

Okrutne
Ile one tym batem musiały dostać?

Ile one tym batem musiały dostać?

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- Asiun
Wiesz, na pokazach ani razu ich nie uderzył ale podejrzewam, że musiały kiedyś dostać. Tylko, że przy tej ilości to mi się wydaje, że trudno w inny sposób opanować psy. Nie tylko do pokazów. Ale mogę się mylić - może ktoś bardziej się znający mógłby się wypowiedzieć w tej kwestii?

Wyobraź siebie stojącą z takim batem, między miską a Luną, Orłem a zwłaszcza Jamajką

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- Asiun
No Luna sobie radzi - wczoraj pogoniła Orika od miski