Fundacja JAK PIES Z KOTEM
- Asiun
- Gadu-Gadu: 4129240
Re: Fundacja JAK PIES Z KOTEM
Co racja to racja. Kasiu, proponuję się pospieszyć jednak, bo Ania niedługo może zapomnieć, co to w ogóle są koszulkiAnia W pisze: A w moim wieku to już tak z pamięcią bywa - odłożona

Poczta Polska jak zwykle wykazała się wyczuciem czasu i miejsca.
Ja tylko krok za drzwi, z psem na spacer a pocztowiec od razu awizo do skrzynki
Myślę, że chodzi o koszulki.
W każdym razie dziękuję.
Ja tylko krok za drzwi, z psem na spacer a pocztowiec od razu awizo do skrzynki

Myślę, że chodzi o koszulki.
W każdym razie dziękuję.

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Oj to błyskawica a nie priorytet - wczoraj po 14 puściłam 
U mnie nie dzownią czy jestem w domu czy nie...nie zdarzyło mi się żeby odkąd mieszkam dostałam polecony do domu.

U mnie nie dzownią czy jestem w domu czy nie...nie zdarzyło mi się żeby odkąd mieszkam dostałam polecony do domu.
Jakby to był stały listonosz, to zostawiłby u sąsiadki. Inaczej spuściłbym mu powietrze z roweru 

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
To faktycznie były koszulki. Nawet pasują
. Powinniście pomysleć jeszcze o jakiej ozdobie dla zwierzaków do kompletu.
A swoją drogą. PP pokazała, że potrafi być szybsza od netu. Ostatnio ja córka wieczorem wysłała zdjęcia to miałem je już
po południu kolejnego dnia.

A swoją drogą. PP pokazała, że potrafi być szybsza od netu. Ostatnio ja córka wieczorem wysłała zdjęcia to miałem je już

Z najbliższej wystawy z naszym aktywnym udziałem. Czyli raczej nieprędko

Myślimy, myślimyZbyszekC pisze:. Powinniście pomysleć jeszcze o jakiej ozdobie dla zwierzaków do kompletu.
.

Cieszę się, że "nawet pasują".

W tym "nawet pasują" nie było złośliwości tylko radość. Moja. Bo o ile rozmiary żony są od lat stałe to moje ulegają znacznym wahaniom. Rok temu L potrafiła być luźna. Trzy lata temu w XXL nie mogłem się zmieścić