Jeszcze chciałam dodać że musiałaś dobre mieć oko na tego szczygiełka.
Już doszedł do siebiekasiawro pisze:Koza Rożka rozruszała konkretnie,a teraz biedny pewnie zakwasy ma wielkie
Warszawianki chyba powietrze mają takie na urodę dobrze służące
ale dobry masażysta zawsze się przydaketrin pisze:to ja polecam najlepszego psiego masażyste w stolicy którego serdecznie pozdrawiamy
Dziękujemy...Pucharku nie ma...nie ma nawet złotego medalu...nulka pisze: Gratulujemy ! Łoza zwycięzca! A gdzie pucharek ?
Ma oczy, manulka pisze:A gdzie on ma oczy?I pytanie - a tę mordę znacie?To są te małe zaraz nad pyszczkiem?
![]()
A tak w ogóle to jakiś rockmen(-manka)![]()
nulka pisze: Ja jeszcze muszę na maki zapolować
Myślę, że jeszcze jest szansa, bo i maki i chabry widywałam niedawnokasiawro pisze:Na maki to chyba już po ptokach....
Ale tylko lekkiekasiawro pisze:Ryszard nawet przy takim masażyście ma minę wskazującą na lekkie załamanie jego, albo kogoś z rodziny
A dziękujękasiawro pisze:Jeszcze chciałam dodać że musiałaś dobre mieć oko na tego szczygiełka.
Czas na dopieszczenia aparatu, nowym obiektywemAnia W pisze:A dziękujękasiawro pisze:Jeszcze chciałam dodać że musiałaś dobre mieć oko na tego szczygiełka.. Oko może i tak (ale ja dalekowidz jestem), za to aparat zdecydowanie nie