Wielkością tak bo akurat żółciutka klucha ma już ponad kilogram ale zielony panicz tez do słabiaków nie należyEiMI pisze:Porównanieporażające.... Dawid i Goliatka!

Najspokojniejsza taki spioch póki co jest panna kremowa zresztą bardzo ładna dziewczynka

A te naj hmm maja to coś- tak wybrałam Szajkę jednak dla każdego z nas może być to co innego- ja do dziś nie jestem w stanie określić czym mnie tak urzekła ale było to zauroczenie od praktycznie urodzenia.
A te rokujące heh różnie może być- coś tam można przewidzieć ale można się też nieźle pomylić. Ja uważam że nie można mieć 100% pewności że akurat z tego malucha wyrośnie multichampion a innego skazać na porażkę bo czasem może się zdarzyć jak w bajce o brzydkim kaczątku.
Mi się najbardziej widzi żółta i na to składa się kilka rzeczy-generalnie wyróżnia się z towarzystwa jest jaśniejsza, największa, zawsze zasypia na kimś i nie daje zasypiać na sobie ale czy ona będzie ta naj w dorosłości czas pokaże

A co do wielkości to w poprzednim miocie jedna sunia była taka największa a obecnie drobinka i do tego dość wysoka