Załoga G
Re: Załoga G
Wyglądaliście super 

- kasianiolek
Nam też się podobało
Fajnie by było, gdyby takie "imprezy" były odpowiednio nagłośnione, może by ogarza frekwencja była lepsza...

Fajnie by było, gdyby takie "imprezy" były odpowiednio nagłośnione, może by ogarza frekwencja była lepsza...
Dziękujemy 
Fotki prezentuję dzięki uprzejmości Dorotki (Trufli). Ona dzielnie nas dokumentowała, a jej mąż Tomek występował jako wspaniały sarmata
Nie mam więcej zdjęć, jesli ktoś mi wyśle, to może opublikuję.
O całym przedsięwzięciu dowiedzieliśmy sie konkretnie kilka dni przed przedstawieniem. Nawet nie miałam czasu, aby biec do teatru po kostium i musiałam improwizować z własnej szafy. Pomogła mama (czapka) i przyjaciółka (futro)

Fotki prezentuję dzięki uprzejmości Dorotki (Trufli). Ona dzielnie nas dokumentowała, a jej mąż Tomek występował jako wspaniały sarmata

O całym przedsięwzięciu dowiedzieliśmy sie konkretnie kilka dni przed przedstawieniem. Nawet nie miałam czasu, aby biec do teatru po kostium i musiałam improwizować z własnej szafy. Pomogła mama (czapka) i przyjaciółka (futro)

no proszę a wyglądało tak jak z jedej szafygryfna pisze:przedstawieniem. Nawet nie miałam czasu, aby biec do teatru po kostium i musiałam improwizować z własnej szafy. Pomogła mama (czapka) i przyjaciółka (futro)

Uhm ...

czyli tak daleko nie odbiegliśmyNawet nie miałam czasu, aby biec do teatru

No co Ty, Ketrinketrin pisze:no proszę a wyglądało tak jak z jedej szafyi nawet powiedziałabym teatralnej

To moja codzienna sukienka!
Pełna relacja Doroty jest na zielonym - na Truflowym blogu.
Zapraszam do oglądania

http://www.forum.polskigonczy.avx.pl/vi ... a1765b3a06" onclick="window.open(this.href);return false;
Po chwili przerwy zapraszamy na dalszy ciąg programu 

- Załączniki
-
- Mniej więcej tak to się kształtuje...
- gniew17.jpg (48.96 KiB) Przejrzano 609 razy
-
- W zbliżeniu...
- gniew16.jpg (44.41 KiB) Przejrzano 609 razy
-
- W kompletnym dołku.
- gniew15.jpg (65.89 KiB) Przejrzano 609 razy
-
- Idzie, idzie...
- gniew23.jpg (70.29 KiB) Przejrzano 609 razy
-
- Blisko, coraz bliżej...
- gniew22.jpg (73.76 KiB) Przejrzano 609 razy
-
- Liryczna rozmowa.
- gniew20.jpg (85.54 KiB) Przejrzano 609 razy
-
- Milczenie jest złotem.
- gniew19.jpg (74.16 KiB) Przejrzano 613 razy
-
- Pora na dobranoc :)
- gniew27.jpg (45.54 KiB) Przejrzano 612 razy
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Fantastycznie razem wyglądają 

I ostatnimi czasy zaczynam dostrzegać nić porozumienia. Dziś na spacerze kopały wytrwale - mały obok dużego. Nie zdążyłam wyjąć nokii, żeby udokumentować