XV MWPR Kraków, 25-26.06.2011 r. (CACIB)
Moderator: BACHMATsforanemroda
Re: XV MWPR Kraków, 25-26.06.2011 r. (CACIB)
powodzenia na wystawie dla wszystkich Ogareczków!
http://www.ism-soft.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
A ja myślałam, że Zbyszek doczytał, że na wystawie wszystkie stonki będą i po prostu się chłop wystraszył 
My jutro będziemy oczywiście
Z aparatem 

My jutro będziemy oczywiście

ZbyszekC pisze:Udział w wystawie był planowany na zakończenie długiego weekendu. Z tego wszystkiego została tylko wolna niedziela.
W zasadzie Cię rozumiem, też dalsze wystawy planuję jako część planu kilkudniowej eskapady. Wówczas i pies mniej zmęczony, i ja. Niemniej będę żałować, jeśli nie wymiziam Balta. Mam nadzieję, że spotkamy się w Piotrkowie.ZbyszekC pisze:800km po wspaniałych drogach (...) plus udział w wystawie.
Myślę, Basiu, że Zbyszek chętnie by dołączył do towarzystwa, nieważne czy pod postacią księdza, czy stonkiBasiaM pisze:A ja myślałam, że Zbyszek doczytał, że na wystawie wszystkie stonki będą i po prostu się chłop wystraszył

Mówiłam już ,Zbyszek nie miaucz ! i ja mam nadzieję ,ze kiedyś wytermosimy ledwo przesianego czaprakaOj tam. Przy całej sympatii, to ty jedna jesteś ciekawa obecnego wyglądu Balta.![]()

W każdym razie dajcie czadu jutro ogórki !

Nulka, pewnie będzie to trudne. Do Galicji jak już pisałem, w tym roku się nie wybieramy.
Wystawy tylko na północ od Lipna i to też, sądząc po składzie sędziowskim, raczej nie w tym roku. Nie jest mi potrzebny trzeci czy czwarty opis od tego samego sędziego.
No cóż, mówi się trudno i kocha się dalej.
Powodzenia dla wszystkich niedoszłych rywali
Wystawy tylko na północ od Lipna i to też, sądząc po składzie sędziowskim, raczej nie w tym roku. Nie jest mi potrzebny trzeci czy czwarty opis od tego samego sędziego.
No cóż, mówi się trudno i kocha się dalej.
Powodzenia dla wszystkich niedoszłych rywali

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
nulka pisze: gończe ! i inne charty i charciczki
no własnie

tzymajcie kciuki za Lunkę...reszta to obtrzaskane towarzystwo , poradzi sobie, a ona taka mala

Będziemy, będziemy. Da radę 

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Charcice już w drodzę są a my śniadanko, kawka i niedługo do Was dołączymy 

- Chaszczy
- Gadu-Gadu: 0
Rasę wzięła znów Młodzież - w osobie Gali z Południowej Knei (vel Blondyna, zgodnie z bląd czachą na zlocie ogarów w ub. roku, gdy ledwie trzymając się na nogach dokazywała starszemu towarzystwu). GRATULUJEMY!!!!
Cyran ma Caciba i CWC, a Karbon Res Caciba i CWC (resztę doda nieoceniona Danusia, bo ja gotowam coś pomieszać...
)
Acha, i najważniejsze - Uchaty dostał doskonałą i w końcu ma spokój! Generalnie publika mu tak kibicowała i biła brawo, że aż w to też go trochę denerwowało i wbrew naszym intencjom mogło nie pomagać. Ale dał radę i jest super! GRATKI!!
ilona
Cyran ma Caciba i CWC, a Karbon Res Caciba i CWC (resztę doda nieoceniona Danusia, bo ja gotowam coś pomieszać...

Acha, i najważniejsze - Uchaty dostał doskonałą i w końcu ma spokój! Generalnie publika mu tak kibicowała i biła brawo, że aż w to też go trochę denerwowało i wbrew naszym intencjom mogło nie pomagać. Ale dał radę i jest super! GRATKI!!
ilona
Karbon i Pańciostwo - Ilona, Paweł, Cyprian
Wszystkim GRATULUJEMY
Tiaaaaa
Uchaty pokazał wszystkie figury, których nauczył się na przestrzeni wieków
ale ocena doskonała jest
srebrny medal jest
Tym samym ogłaszamy wszem i wobec, że Uchaty został REPRODUKTOREM

Zaraz jak zszedł z ringu zaczął dobierać się do zacieczkowanej Lunki charcicy naszej z Węszynosowa i o mało co byłaby szósta polska rasa
charcogary 
znaczy się ... Uchaty nie marnuje czasu

Tiaaaaa

Tym samym ogłaszamy wszem i wobec, że Uchaty został REPRODUKTOREM

Zaraz jak zszedł z ringu zaczął dobierać się do zacieczkowanej Lunki charcicy naszej z Węszynosowa i o mało co byłaby szósta polska rasa

znaczy się ... Uchaty nie marnuje czasu