XV MWPR Kraków, 25-26.06.2011 r. (CACIB)
Moderator: BACHMATsforanemroda
Re: XV MWPR Kraków, 25-26.06.2011 r. (CACIB)
Ewentualnie najeźdźcy z północy wystraszyli się pasażerów na gapę i nie chcą ujawić potwierdzenia 

Jakby ci z północy się czegoś bali to mogliby wybrać alternatywną drogę przez stołycę. 

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
I tu też mogliby zostać zaskoczeni autostopowiczami 

To co to by było gdybym Balta na światówkę do Paryża zgłosił 

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Jak to co? Wynajmujesz busa a my się na trasie ustawiamy ...chociaż nie wiem czy to nie wyglądałoby troszku nieprzyzwoicie 

- Chaszczy
- Gadu-Gadu: 0
Karbon zazdrosny nie jest - to obyczajowy liberałBasiaM pisze:Czyżby Sabcia chciała wzbudzić zazdrość w Karbonie i ma ochotę powłóczyć się z Uchatym po chaszczachiwonawas pisze:zapraszamy do KRKmoże jakiś spacerek po lasu Wolskim po wystawie jakby dopisała pogoda???
![]()

Karbon i Pańciostwo - Ilona, Paweł, Cyprian
Znowu strasząChaszczy pisze:Karbon zazdrosny nie jest - to obyczajowy liberałAle teraz to Uchaty będzie na naszym terenie

Sabcia chętnie oprowadzi wszystkich kolegów po chaszczach 

http://www.ism-soft.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Zwłaszcza jakby która była ubrana w bułgarski strój ludowyAnia W pisze:Jak to co? Wynajmujesz busa a my się na trasie ustawiamy ...chociaż nie wiem czy to nie wyglądałoby troszku nieprzyzwoicie

Żarty, żartami ale potwierdzenia jak nie było tak nie ma
Ciekawe ułatwienie dla wystawców. Jakiś rok temu podobne ułatwienie zastosowało Legionowo. Jak się zaloguję, zahasłuję to później pędzie mi łatwiej. Oczywiście kartkę z hasłem i loginem zgubiłem. Więcej na wystawę legionowską nie pojechałem

Ciekawe ułatwienie dla wystawców. Jakiś rok temu podobne ułatwienie zastosowało Legionowo. Jak się zaloguję, zahasłuję to później pędzie mi łatwiej. Oczywiście kartkę z hasłem i loginem zgubiłem. Więcej na wystawę legionowską nie pojechałem