Balt
Re: Balt
Świeczki były dobre jak były łojowe. A po tych nowoczesnych to się psu perfumami odbija
Dalsze przykłady na małe rozgarnięcie Balta.
Jego ulubiony miś, prezent gwiazdkowy od Młodszej.

Dalsze przykłady na małe rozgarnięcie Balta.
Jego ulubiony miś, prezent gwiazdkowy od Młodszej.
- Załączniki
-
- Obraz 160.jpg (101.01 KiB) Przejrzano 405 razy
-
- Proszę zwrócić uwagę, że psu nie przyszło do łebka pozbawić zabawki oczu i oryginalnego Korwina po szyją
- Obraz 159.jpg (117.09 KiB) Przejrzano 405 razy
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Re: Balt
Dziękujęmy za życzenia.
Zawsze marzyłem, że przy okazji wigilii lub dnia dziecka ktoś wpadnie przez komin z jakimś prezentem. Np domkiem w Niskim Beskidzie lub innych Górach Bystrzyckich.
I dzisiaj coś przez komin wpadło. Wchodzę do łazienki i o to co widzę w wannie
Zawsze marzyłem, że przy okazji wigilii lub dnia dziecka ktoś wpadnie przez komin z jakimś prezentem. Np domkiem w Niskim Beskidzie lub innych Górach Bystrzyckich.

I dzisiaj coś przez komin wpadło. Wchodzę do łazienki i o to co widzę w wannie

- Załączniki
-
- Obraz 164.jpg (58.58 KiB) Przejrzano 326 razy
-
- Prezentu jak na razie nie widać. Wyniosłem na balkon i tak się spodobało w moich pelargoniach, że nie chce odlecieć
- Obraz 165.jpg (90.62 KiB) Przejrzano 328 razy
-
- Od kilku dni w kominie było słychać awantury.
- Obraz 167.jpg (92.85 KiB) Przejrzano 327 razy
-
- Podpatrując z dworu widać było nawet odwiedziny starej. A jaskólki zaczęły na moich osobistych oknach budować 5 gniazdo. Do 6 się przymierzają. O wróblach w rynnie i pod parapetem nie warto wspominać. I powiedzcie jak ktoś taki do którego zwierzaki mają takie zaufanie mógłby polować?
- Obraz 169.jpg (68.55 KiB) Przejrzano 329 razy
-
- U Balta nie wzbudziła zainteresowania. Ale u Balta w taką pogodę nawet mało obgryziona kość z udźca indyka nie wzbudziła entuzjazmu.
- Obraz 161.jpg (77.99 KiB) Przejrzano 329 razy
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer