My musimy zrobic koniecznie budki,bo już drugi raz ,coś zeżarło jajca naszych kwiczołów !Tak się cieszyłam ,a dziś nie widziałam nikogo w gnieździe ,okazało sie ,że same skorupki
Dziękuję synku kochanyJacek74 pisze:Z okazji Dnia Mamy pozdrowienia dla mamy Pasji od Ruczaja
Na święta były w święconce jajka papug z wcześniejszego niesieniaketrin pisze:szkoda że po wielkiej nocy bo byś mogła do koszyczka wypożyczyć
Irie pewnie, że będą fotki ale jednego maluszka reszta jajek jest pusta, a może i dobrze bo sobie nie wyobrażam 7 małych papug w domuirie pisze:A to sie w Niemczy zaptasilo...Fotki maluszkow beda?
Ale Wam obrodzi/- łokasiawro pisze: W ogrodzie mamy 2 mioty szpaków, jedne "w tarasie" w dosłownym tego słowa znaczeniu, drugie w budce dla kosów, nie wiem dlaczego w tym roku szpaki były szybsze z rezerwacją budki
.
Jaskółki znowu ekspresem budują nowe gniazda, więc też będą z 4 mioty.
I jak tu mieć auto nie okupkane
Raper Niemczańskie Wzgórza?kasiawro pisze:I teraz szybka zagadka aby Was trochę obudzić forumowo bo sennie na forum jak mamy taką śliczną wiosnę za oknem
KTO TO?
Biorąc pod uwagę jakie kolosy są w małych miotach u ogarów to z tego maluszka niechybnie wyrośnie arakasiawro pisze: Irie pewnie, że będą fotki ale jednego maluszka reszta jajek jest pusta, a może i dobrze bo sobie nie wyobrażam 7 małych papug w domu.