Przywracamy Ogara Polskiego polowaniom - z przekonaniem
Re: Przywracamy Ogara Polskiego polowaniom - z przekonaniem
Mylisz się Aszemi!!!!!!! (to jest cały net:(
Piękny widok Ogar, Róg i grająca na nim Diana;)
PS
Tylko za pomocą trąbki i około trzydziestu odmian w sposobie trąbienia (mogę Ci przesłac nuty i pożyczyc sygnałówkę - szcerze!!!), dawni myśliwi polscy utrzymywali na łowach w knejach gęstych i borach rozległych wzorowy ład i porządek.
Powoli wszystko wraca ład, porządek, kultura, tradycja, róg i OGAR!!!
Piękny widok Ogar, Róg i grająca na nim Diana;)
PS
Tylko za pomocą trąbki i około trzydziestu odmian w sposobie trąbienia (mogę Ci przesłac nuty i pożyczyc sygnałówkę - szcerze!!!), dawni myśliwi polscy utrzymywali na łowach w knejach gęstych i borach rozległych wzorowy ład i porządek.
Ostatnio zmieniony piątek 26 gru 2008, 14:37 przez Grzmilas, łącznie zmieniany 1 raz.
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Miałam nadziejęGrzmilas pisze:Mylisz się Aszemi!!!!!!! (to jest cały net:(

Aszemi!!!!
Wracając do rogu.
Nasza RĄCZA - Kocha sygnały myśliwskie!
A zwłaszcza :
NAGANKA NAPRZÓD,
NAGANKA ZOSTAJE W MIEJSCU PSY GRAJĄ,
WEZWANIE PSIARZY Z PSAMI.
Ale............
Szlag ją trafia jak słyszy :
KONIEC POLOWANIA:(
PS
Dla Nas nie ma nic piękniejszeego niż "Marsz św. Huberta"!!!
To trzeba przeżyc - usłyszec (w bardzo dobrym wykonaniu) na polowaniu żeby zrozumiec!!!
I Tego Wam Życzę - Darz Bór!!!!

Wracając do rogu.
Nasza RĄCZA - Kocha sygnały myśliwskie!
A zwłaszcza :
NAGANKA NAPRZÓD,
NAGANKA ZOSTAJE W MIEJSCU PSY GRAJĄ,
WEZWANIE PSIARZY Z PSAMI.
Ale............
Szlag ją trafia jak słyszy :
KONIEC POLOWANIA:(
PS
Dla Nas nie ma nic piękniejszeego niż "Marsz św. Huberta"!!!
To trzeba przeżyc - usłyszec (w bardzo dobrym wykonaniu) na polowaniu żeby zrozumiec!!!
I Tego Wam Życzę - Darz Bór!!!!
Ja sobie bardzo życzę, raz słyszałam niewiem czy w dobrym wykonaniu bo nie jestem w stanie tego ocenić,ale i tak miałam ciarki
Kusy na razie nie wie o co biega ale może się kiedyś nauczy mam nadzieję bo po rodzicach (Argo z Drawienskiego Boru i Łowna Ogarusy) pasję w sobie ma ...
a my zlapaliśmy bakcyla ... (znaczy ja i Józef
)
DB!
Kusy na razie nie wie o co biega ale może się kiedyś nauczy mam nadzieję bo po rodzicach (Argo z Drawienskiego Boru i Łowna Ogarusy) pasję w sobie ma ...
a my zlapaliśmy bakcyla ... (znaczy ja i Józef

DB!
Ogar - pies z duszą ... http://www.ogarpolski.strefa.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeszcze Kusy zdąży zapolować z Argo!
A tak z innej beczki - coś nam lista stanęła w miejscu. Nie mamy więcej "pasji" potwierdzonej? Szukajmy, szukajmy. To ważna lista dla tej staropolskiej rasy. Przywraca jej "godność" w postrzeganiu.
A tak z innej beczki - coś nam lista stanęła w miejscu. Nie mamy więcej "pasji" potwierdzonej? Szukajmy, szukajmy. To ważna lista dla tej staropolskiej rasy. Przywraca jej "godność" w postrzeganiu.

http://www.ogarpolski.strefa.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Grzmilasie przyjdzie ten piękny dzień że posłucham tej pięknej melodii i z pewnością się powyję... ze szczęścia ze wzruszenia i tak po prostu...
I tak ma być! Ja już szperałam na allegro w poszukiwaniu roguGrzmilas pisze:Piękny widok Ogar, Róg i grająca na nim Diana;)
PS

Cześć Gryfna, jak zdrówko?gryfna pisze:Ja już szperałam na allegro w poszukiwaniu rogu
A za stażem już szperałaś?

Dziękuję! Ledwie mówię, ale pisać na szczęście mogę
Jeśli chodzi o staż - mam już formularz podania o staż i niewykluczone, że wkrótce złożę 

A masz tam jakąś szansę przytulić 2 duszyczki? Hę? Niekłopotliwegryfna pisze:Dziękuję! Ledwie mówię, ale pisać na szczęście mogęJeśli chodzi o staż - mam już formularz podania o staż i niewykluczone, że wkrótce złożę