ta nazwa mnie zafrapowała. To na Podkarpaciu istnieje specjalna przychodnia dla ogarów?! Gdzie??Danuta pisze:Lokis dostał również piękną paterę ufundowaną przez Przychodnię dla zwierząt "Ogarwet"
LOKIS i s-ka
- Chaszczy
- Gadu-Gadu: 0
Re: LOKIS i s-ka
Ostatnio zmieniony poniedziałek 23 maja 2011, 19:38 przez Chaszczy, łącznie zmieniany 1 raz.
Karbon i Pańciostwo - Ilona, Paweł, Cyprian
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Czy oni idą jako para za rączkęDanuta pisze:

Mam nieodparte wrażenie że 10 ale mogę się mylićDarianna pisze:Ile psów widzisz, czyli brygada spacerowa

BoskiDarianna pisze:Tak, to ten odchuchany seterek z wcześniejszych postów![]()

Oby to nie było tylko złudzenieDanuta pisze:Ja znów mam wrażenie, że już nie kuleje…

To naprawdę dzisiaj dobre wieści, ze LOKIS nareszcie Tatusiem , a Danusia Babcią. 

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Ten z prawej jakby prany w perwolu 

- Chaszczy
- Gadu-Gadu: 0
A ten z lewej w wybielaczu chlorowym
A jeszcze a propos rozróżniania Rudych. Ja np. doskonale je rozróżniam na spacerze. Jeden (nie wiem co prawda który
) zawsze skacze na mnie po smaczki, a jak mu nie dam, to na mnie szczeka. O pomyłce nie ma mowy

A jeszcze a propos rozróżniania Rudych. Ja np. doskonale je rozróżniam na spacerze. Jeden (nie wiem co prawda który

Karbon i Pańciostwo - Ilona, Paweł, Cyprian
GRATULUJEMY tatusiowi - Lokisowi
Daria, to zdjęcie jest przepiękne!!!!!
Zastanawiam się tylko, co się robi z takim fantem - próbuje się umyć? wyczesać? czy od razu się goli? Podobne dylematy miewam jak moje dzieci z piaskownicy przychodzą i po kąpieli na dnie wanny zostaje wiadro piasku, a we włosach i tak pełno
Ale fotka jest śliczna i te oczka słodkie!!!
Na suchym seterku tego spojrzenia tak nie widać 

Daria, to zdjęcie jest przepiękne!!!!!
Zastanawiam się tylko, co się robi z takim fantem - próbuje się umyć? wyczesać? czy od razu się goli? Podobne dylematy miewam jak moje dzieci z piaskownicy przychodzą i po kąpieli na dnie wanny zostaje wiadro piasku, a we włosach i tak pełno

Ale fotka jest śliczna i te oczka słodkie!!!

E tam, za chwilę się wykrusza jak wyschnie
Dlatego szybko trzeba łapać moment ze zdjęciem, bo pies się otrzepie i po piasku