Nemrod Nadbużańskie Granie
Re: Nemrod Nadbużańskie Granie
a widzisz ma tak specyficzne poczucie humoru jak ja . A pies PLUTO może być ? .A o porównanie sie nie obrażaj - w końcu to były najsłynniejsze uszy poprzedniej rzeczpospolitej
Hihi:) Pluto to on ma na drugie:) W sensie charakter:)
A co do uszu poprzedniej epoki najsłynniejszych, to.. tamten pan nie wytrzymuje porównania z moim Ogarkiem:)
A co do uszu poprzedniej epoki najsłynniejszych, to.. tamten pan nie wytrzymuje porównania z moim Ogarkiem:)
- Załączniki
-
- images.jpg (1.83 KiB) Przejrzano 879 razy
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
- Iza i Sławek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
akcja super. Sławek prowadzał Gabi do przedszkola w ramach zaznajomienia dzieci z "obsługą" psa. Mnie najbardziej podobała się pomysłowośc dzieci. W ramach części pod tytułem a teraz zadajecie pytania padło:
- proszę Pana a ten pies gryzie?
- nie
- a jakby go kopnąc?
Ot pomysłowośc 4-ro latka
A Gabi stała z błogą miną - 40 rączek do głaskania.
I.
- proszę Pana a ten pies gryzie?
- nie
- a jakby go kopnąc?
Ot pomysłowośc 4-ro latka
A Gabi stała z błogą miną - 40 rączek do głaskania.
I.
Wesna z Gończaków
Dorob super! Miło widziec kolejnego ogarka terapeutę
i kolejny psiak sobie super radzi z takimi sytuacjami... nawet nie wiesz jak mnie to cieszy... ogar jako rasa to ma charakter, poprostu miód 

Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
No Nemrod był uszczęśliwiony.....Nie dość że tyle rączek to jeszcze dzieci.. ON JE PO PROSTU UWIELBIA:)A i one jego też lubią:)
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Telewizyjny debiut Nemroda:)
http://dziendobrytvn.plejada.pl/26,1409 ... l#autoplay" onclick="window.open(this.href);return false;
http://dziendobrytvn.plejada.pl/26,1409 ... l#autoplay" onclick="window.open(this.href);return false;
...
Ostatnio zmieniony czwartek 15 mar 2012, 15:45 przez samograj, łącznie zmieniany 1 raz.
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Piękne wystąpienie
I te uszyska 

"Nemrod" na choince:0
- Załączniki
-
- PC264666.JPG (130.24 KiB) Przejrzano 652 razy
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Faktycznie podobny długie uszyska a i skóra się dobrze naciąga tylko kto go tak pomalował