Tylko dwa??? Szczęściara!zybalowie pisze:Oczy się mię zaświeciły, a na twarzy zagościł błogi uśmiech... wzrosła w sercu mym nadzieja, że istnieje sposób, aby nie odkurzać chałupy dwa razy dziennie
Szyszka Tropinos
Re: Szyszka Tropinos

Ba! Pewnie się szarpnę w przyszłym miesiącu...Aszemi pisze: Zybalowie jak będziesz kupować z allegro to daj znać![]()
A bo ja fleja jestemEiMI pisze:Tylko dwa??? Szczęściara!

U nas furminator idzie w ruch już od roku.
W okresie linienia kłaków jak na lekartwo w naszym domu
Dwa razy dziennie przelatujemy zwierzynę i po kłopocie
Również polecamy
PS. na allegro kupiłam taki i płaciłam z przesyłką 25zł.
W okresie linienia kłaków jak na lekartwo w naszym domu

Dwa razy dziennie przelatujemy zwierzynę i po kłopocie

Również polecamy

- Załączniki
-
- ZW3.jpg (40.06 KiB) Przejrzano 465 razy

- miszakai
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Szyszko - siostro - byłaś bardzo blisko mojego przyszłego domku. Niecałe 20 km no i ja też wtedy latałam po swoich przyszłych włościach...Nasza działka tez na terenie Wdeckiego Parku Krajobrazowego
To ja już przynajmniej fotek wklejać nie muszę
Nasz urlop zresztą był baardziej pracowity niż plenerowy...
A żurawie u nas za płotem stacjonują, bo mamy taką podmokłą łączkę kawałek za płotem
Furminator - ujęcie takie, że mi się z innym ...torem skojarzyło

To ja już przynajmniej fotek wklejać nie muszę

Nasz urlop zresztą był baardziej pracowity niż plenerowy...
A żurawie u nas za płotem stacjonują, bo mamy taką podmokłą łączkę kawałek za płotem

Furminator - ujęcie takie, że mi się z innym ...torem skojarzyło

BasiaM pisze:
A wiesz, że najzabawniejsze jest to, że niektórzy sprzedają ten model za 200 zł? Tak, sprawdziłam, zdziwiłam się bardzo. Bezpośredni importerzy wystawiają za ok 20 zł, a sklepy zoologiczne nawet za dwieście... skromna różnica

Bez dwóch zdań muszę się w to zaopatrzyć.
Przerzedzona Szyszka pod koniec imprezy była taka znudzona, że prawie zasnęła.Aszemi pisze: A jak się czuja przerzedzona Szyszka
Właśnie trwa sesja druga i też jest znudzona, chociaż momentami próbuje pomagać w robocie

zybalowie pisze:A bo ja fleja jestemEiMI pisze:Tylko dwa??? Szczęściara!

Ja już zamówiłam podbudowana Waszymi doświadczeniami... Jak tylko przyjdzie, przetrzepię futerkowe

Ostatnio zmieniony czwartek 19 maja 2011, 21:01 przez EiMI, łącznie zmieniany 1 raz.

- bron
- Gadu-Gadu: 0
My też zaliczamy się do uszczęśliwionychMAsop pisze:Bardzo się cieszymy, że tym postem uszczęśliwiliśmy tyle ogarzych rodzin

Dzisiaj nabyliśmy sprzęt drogą kupna i Chyży, choć trochę niedomagający, został elegancko wyczesany