Szyszka Tropinos
Re: Szyszka Tropinos
Piękne ostatnie trzy fotki...a ostatnie dla mnie "najlepsiejsza" 

Urokliwe miejsca w okolicach tego TLENIA... a jeszcze hasło "żurawie" mocno na mnie działa, pewnie dlatego, że nigdy na żywo ich nie widziałam...
Mnie urzekła fotka "zielony raj" - w kategorii "przyroda" i fotka nr: P4294246.JPG - w kategorii "pies"

Mnie urzekła fotka "zielony raj" - w kategorii "przyroda" i fotka nr: P4294246.JPG - w kategorii "pies"

Na terenie lasów namorzynowych?MAsop pisze:KONKURS!!!!
Gdzie Szyszka była na spacerze?

Namorzyny znajdują się nad zatoką Pucką także teren spacerowy wszystkim polecamy..

Ale piękne plenery. Az pożałowałam, że się w tym roku nie wybrałam na kajaki na majówkę... 

A dokładnie o jaki ośrodek chodzi ? Może się wybierzemy
Ślicznie Szyszorkowi z tą żółtą wiosna!

Ośrodek nazywa się Perła Borów - praktycznie położony w lesie. Bardzo polecamynulka pisze:A dokładnie o jaki ośrodek chodzi ? Może się wybierzemy![]()

No pięęęęęęęęęęęęknie Szyszol bawił się w borach
Dziewczyna rośnie i pięknieje w oczach
a takie to małe było niedawno
My czekamy na wędrówki górskie z Szyszakiem

Dziewczyna rośnie i pięknieje w oczach

My czekamy na wędrówki górskie z Szyszakiem

Osrodek nazywa sie Perła Borów i jest położony w lesie 5 minut od jeziora Mukrz (tu powinnismy poprosić o honorarium za reklamę). Ceny pokoi 2 osobowych to 80 zł za dzień za pokój jest opcja pełnego wyżywienia lub kupienia tylko okreslonych posiłkow. Pies 10 zł za dobę. W ośrodku oferta róznych usług rehabilitacyjno-zdrowotnych ale my wolimy spacery. Tlen ma jeszcze jedną ważna przynajmniej dla nas niezmotoryzowanych zaletę można tu przyjechać pociągiem:). My na pewno odwiedzimy to miejsce nie raz. Przyroda w stanie nieskażonym i raczej trzeba uważać na psa tropów całe mnóstwo a i stada jeleni i koziołków widać to tu to tam. pozdrawiamy
Ostatnio zmieniony czwartek 05 maja 2011, 12:51 przez MAsop, łącznie zmieniany 1 raz.