Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj oraz nasza Fatra Sfora Nemroda i ich wspólna Jagna.
- eliza
- Gadu-Gadu: 8512767
- Kontakt:
Re: Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj
Pogo cudne, a Zagaj ma naprawdę wiernego naśladowcę 

Kasia twoja mina na zdjeciu ze mały woli rapowac, bezcenna!
ja tez chce maluszka miec!

be the person your dog thinks you are
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Hehe no zadowolona pańcia nie była skoro taką minkę strzeliła, a to wszystko dlatego że tyle nas ustawiała, a tutaj Raper stwierdził, że on nie ma chęci na fotki.kwadra pisze:Kasia twoja mina na zdjeciu ze mały woli rapowac, bezcenna!
Pogo było uważam bardzo orginalne bo głupawkę w jednym momencie mieliśmy wszyscy w tej suchej trawie, aż się bałam że zaraz będzie "dym".eliza pisze:Pogo cudne, a Zagaj ma naprawdę wiernego naśladowcę
Teraz z przyjemnością informuję wszystkich ogaromaniaków, że mój synek Raperek od soboty wybył na północ. Chyba ciągnęło go w rewiry tatusia, bo wywiało go do Gdańska. Na "openera" będą razem z ojcem chodzić

W związku z tym, że nie wiedzieliśmy jak poinformować o tym Zagaja aby nie płakał, to ustaliliśmy że Zagaj przyjaciela odwiezie bliżej tej dalekiej północy. Taki wspaniały dom znalazła małemu ciocia Traszka

Ja zostałam u babci (miałam pierożki, gołąbki, szarlotkę i spanie do południa) bo 3 psy w małym bagażniku to nie byłoby dobrze.
Przywiózł Zagaj trochę pamiątkowych zdjęć:
- Załączniki
Znając sytuację, czekaliśmy na te zdjęcia i już nawet miałem się o nie zacząć dopominać, bo nie wierzyłem, że bez aparatu Rapera odwoziliście. Fajnie, że będziemy mieli braciszka nad morzem, bo będziemy mogli go w tych stronach przynajmniej raz do roku odwiedzać.
A w Toruniu to mamy starszą siostrę (bo tam też bywamy kilka razy do roku)?
A w Toruniu to mamy starszą siostrę (bo tam też bywamy kilka razy do roku)?
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Zapomniałam o podpisie w tamtych zdjęciach
W Toruniu mieszka Traszka Ogarusy po Łownej i Jaśminie Olfactus, a ojcem Jaśmina jest Tango Olfactus, ten sam Tango co jest mym ojcem
, czyli Traszka to rodzina, ale nie siostra. Mam nadzieję, że nie zamieszałam
Jacku, Raper Was oczywiście pozdrawia i zaprasza w wakacje.
Dalsze fotki od numeru 126 pt. Powściągliwość Zagaja, dedykowana takiej jednej co jego podrywa, a potem zdradza z innymi. Opisuje je Zagaj.

W Toruniu mieszka Traszka Ogarusy po Łownej i Jaśminie Olfactus, a ojcem Jaśmina jest Tango Olfactus, ten sam Tango co jest mym ojcem

Jacku, Raper Was oczywiście pozdrawia i zaprasza w wakacje.
Dalsze fotki od numeru 126 pt. Powściągliwość Zagaja, dedykowana takiej jednej co jego podrywa, a potem zdradza z innymi. Opisuje je Zagaj.
- Załączniki
Zagaj jak zwykle - gwiazda obiektywu. Dla mnie to taki psi Humphrey Bogart (to zdjęcie "żartujesz, że poza patykiem dam Ci coś jeszcze...)
Mamy cichą nadzieję, że Raper doczeka się bloga...

Mamy cichą nadzieję, że Raper doczeka się bloga...
Świetne fotki
Fajnie, że Raperek ma nowy dom, ale niefajnie, że nie będzie go już na Waszym blogu

A może będzie miał własny....

Fajnie, że Raperek ma nowy dom, ale niefajnie, że nie będzie go już na Waszym blogu

A może będzie miał własny....

O przepraszam! Jeszcze nie zdradziłakasiawro pisze: Dalsze fotki od numeru 126 pt. Powściągliwość Zagaja, dedykowana takiej jednej co jego podrywa, a potem zdradza z innymi. Opisuje je Zagaj.

A że trochę flirtuje...No jak tylu przystojniaków wokół a ten jedyny 400 km stąd...
Swoją drogą 163 wygląda na tyle zachęcająco, że nie wiem czy Łoza nie wsiądzie w samochód i nie ruszy na południe