No u nas przede wszystkim tacy od piesków,kotków i kanarków i niezwyczajniEiMI pisze:Oj współczujemy labkowi bardzo, a co do kąpieli przed wizytą u weta... cóż. Z tego, co się orientuję, to weterynarze różnymi zwierzętami się zajmują (przynajmniej u nas nie ma takich co to tylko psy, kotki i kanarki), a w życiu nie słyszałam, żeby ktoś krówkę czy świnkę przed wizytą pana doktora kąpałPowinien być zaprawiony w bojach... Co tam gnijąca trawa przy oborniku
O Służewcu ostatnimi czasy to już drugi raz słyszę ...może trzeba się zastanowićOla i Dunaj pisze:Jive ma fantastyczne "oka" jak biegniea Łoza jest taka wyścigowa, że mogłaby na Służewcu karierę zrobić
Ja tylko dodam, że Cygi nie zaproszonohania pisze:No nie wiem co powie Zagaj na ostatnią fotkę
wytrzeszczyk pięknyAnia W pisze:Wytrzeszczyk mój
to została też królową nocyAnia W pisze:Łoza niedługo po tym jak została królową ringu
Haniu nie strasz bo az ja sie bojehania pisze:No nie wiem co powie Zagaj na ostatnią fotkę
Ryskowy wekend był bardzo udany, nasz zresztą teżAnia W pisze:kilka fotek z Ryśkowego weekendu w "stolycy"
hehehe to był chyba Łozy przebiegły planmiszakai pisze:Ja tylko dodam, że Cygi nie zaproszono Coby konkurencji nie mieć