CALVADOS i ETNA

Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Re: CALVADOS i ETNA - 59

Post autor: Ania W »

Fajnie że Etna powoli czuje się coraz pewniej. Myślę, że ona prawdziwe oblicze pokaże jeszcze za jakiś czas ale jakoś mam wrażenie że dalej będzie tylko lepiej...zwłaszcza po cieczce ;)
Na razie zachowałabym pełną czujność ale jest szansa, że Calvados jeszcze się nie nakręci tak jakby się nakręcił za jakiś rok ;)
Awatar użytkownika
endo

Post autor: endo »

Wspaniały widok, podwójne szczęście :happy3: :happy3: :happy3: Troszkę Wam zazdrościmy :marzyc_2:
Obrazek
Awatar użytkownika
EiMI

Post autor: EiMI »

My też zazdrościliśmy wszystkim, którzy mieli dwa :D Bo nasz był ciągle taki samotny ;)
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
endo

Post autor: endo »

Nasz ma tylko kota :jezyk_3: , a to nie to samo ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

Ale fajnie :happy3:
Spójrzcie na tę sytuacje z innej strony. Sukę z cieczka Calvados zaakceptuje bez zastrzeżeń a tak mogłyby być problemy. :silacz: :D Grunt to mieć dobre wejście - pewnie specjalnie to zrobiła. :gleba:
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
EiMI

Ania W pisze:Fajnie że Etna powoli czuje się coraz pewniej. Myślę, że ona prawdziwe oblicze pokaże jeszcze za jakiś czas ale jakoś mam wrażenie że dalej będzie tylko lepiej...zwłaszcza po cieczce ;)
Pokazuje. Wczoraj po południu było pierwsze krótkie spięcie. Tak krótkie, że nawet nie wiemy, kto zaczął. Ostre warknięcie (podejrzewamy, że Etny) i psy się poobrażały na siebie. Calvados poszedł ostentacyjnie spać w łóżku w sypialni, a Etna padła na dole i spali chyba z półtrej godziny. Dopiero jak wyszli na dwór, to się "pogodzili" :lol:

Etna niczego się nie boi i Calvados zrobił się przy niej odważniejszy :silacz:

Rano, trzej robotnicy, którzy robią drogę przed naszym domem musieli coś wyrównać między bramą wjazdową a jezdnią. Stanęli metr od płotu, za którym jak wryta stała strasznie ujadająca Etna i zaczęła się dyskusja:
r.1 - Ale szczeka!,
r.2 - Ale chyba nic nie zrobi...
r.3 - Ale tam idzie większy!
r.2 - O k....wa
:gleba: :silacz: :silacz: :silacz: :gleba:
Ostatnio zmieniony środa 06 kwie 2011, 12:18 przez EiMI, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

:gleba: :gleba: :gleba: :gleba:
Te dialogi ludzi są niemożliwe :gleba:
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

EiMI pisze: Wczoraj po południu było pierwsze krótkie spięcie. Tak krótkie, że nawet nie wiemy, kto zaczął.
Ja uważam, że to nawet było z powodu zmęczenia jednego z nich. One cały czas razem, a nie są przyzwyczajone do takich atrakcji 24h, być może któreś już chciało odetchnąć w spokoju a drugie zaczepiało.
Awatar użytkownika
miszakai
Kontakt:

Post autor: miszakai »

Cyga jak jest z Cenarem 24h/dobę to w końcu obrywa; Cenar jest zmęczony :), powarkuje na nią a ona ostentacyjnie potrafi przejśc obok nadeptując obiema łapami na leżącego poczciwie psa :D i udaje Greczynkę :lol:
Cenar od michy ją przegania :silacz: i to już tak na serio. Musi potrwać zanim się wyciszą przy sobie...Ja sobie wyobrażałam, że będą spać pitulone do siebie a czasami każde w innym rogu ogródka leży ;) Mają siebie dość czasami i tyle.
Obrazek
Awatar użytkownika
EiMI

miszakai pisze:[...] Ja sobie wyobrażałam, że będą spać pitulone do siebie [...]
:mrgreen: Ja też :mrgreen: Zwłaszcza wyobrażałam sobie, że w ogóle będą spać... chociaż od czasu do czasu :mrgreen:
Wygryzłam smarka!!! :)
Wygryzłam smarka!!! :)
Poznaj swoje miejsce w szeregu, młody!
Poznaj swoje miejsce w szeregu, młody!
Ale to był mój fotel....
Ale to był mój fotel....
...i czasem chciałbym w nim jeszcze poleżeć...
...i czasem chciałbym w nim jeszcze poleżeć...
Zapasy!!!
Zapasy!!!
... z podgryzaniem...
... z podgryzaniem...
Przerwa...
Przerwa...
... i w tym momencie chciałbym dodać tylko, że ja naprawdę codziennie sprzątam i odkurzam :mrgreen:
Etna zejdź, plizzzz! Bo cię ściągnę za nogę!
Etna zejdź, plizzzz! Bo cię ściągnę za nogę!
... ale namolny smarkacz...
... ale namolny smarkacz...
Idź stąd mały!
Idź stąd mały!
Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ