wszoleczek pisze:.... Chciałabym je jakoś zakonserwować, tylko nie wiem jak

Jeszcze na dodatek z miejscu połączenia z głową jest jakaś biała tkanka, która zasmakowała psom... Mam się tego pozbywać?
Może ktoś coś wie

Po pierwsze primo najlepszego wszysktkiego.
Po drugie primo abyś miała zawsze taką pozytywną energię.
Po trzecie primo szybciutko idziesz z Nerem ( na lince) w to miejsce i szukacie drugiego rogu (taką spiralą, choć w promieniu 500m), zrzuca się od razu oba bo nie da się biegać z jednym po lesie. Jeżeli to nie był to przypadek to odwiedzasz to miejsce co roku o tej samej porze, systematycznie. Wyniki same się suszą i zabezpieczają. Lelenie zrzucają zawsze w tym samym miejscu, i znam takich co prawie żyją z tego.Białe się ususzy samo.
Po czwarte primo robisz z tego nogi do stołu , góra szkło hartowane 10 mm dół szkło hartowane 10 mm a na nich kwiatki nie za duże- masakra goście wymiękają albo oświetlenie, znaczy kinkiety albo żyrandole. Nie wieszaj nad łóżkiem, widziałem w zeszłym roku jak takie poroże powieszone na ścianie, spikowało qmplowi na dól, pół centymetrowa dziura w podłodze, no ostre jest raczej.
Po piąte primo, uczysz Nera szanować sarny, ale to jest najtrudniejsza część. Ja tego nie potrafię, pytaj kogo innego.
Pozdrawiamy bardzo serdecznie.
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.