Łowiecki można sobie darować. To nie jest forum miłośników psów tylko krzykaczy.
Kwadra, zrób trochę fotek, ja już dałam znać kilku wyżlarzom, może ktoś się w niej zakocha.
!!!!!P I L N E!!!!!!!!!!
Re: !!!!!P I L N E!!!!!!!!!!
Co do łoweckiego to jest jakie jest ale przynajmniej wiadomosc poszla dalej.
Jutro postaram sie dostarczyc fotki, jak nie to w nd lub najpozniej w pn.
na prawde do zakochania
bede dawala znac na biezaco
Jutro postaram sie dostarczyc fotki, jak nie to w nd lub najpozniej w pn.
na prawde do zakochania

bede dawala znac na biezaco
be the person your dog thinks you are
Dotarłam do suni, jest w schronisku Fauna w Rudzie Ślaskiej.
Zrobilam zdjecia, nie sa najlepsze bo sama ja mialam na smyczy i sama je robilam
ale sa
Bylysmy na malym spacerze i oto co wiem wiecej:
-na smyczy potrafi chodzic ale ciagnie, jednak 2 lub 3 zdecydowane szarpniecia daja jej do myslenia i na jakis czas przestaje. Bylysmy na spacerze na polach wiec to dodatkowo ja bardzo kusilo, w drodze powrotnej znacznie mniej ciagnela wiec po prostu chec poznania terenu ja pociaga-dosłownie
-nawiazujac do powyzszego trzeba popracowac na jej instynktem bo nie potrafi sie skupic prawie w ogole na przewodniku.
-jest bardzo lagodna, cieszy sie na widok ludzi,pozwala sie dotykac z kazdej strony, całowac itd, psy warczace na nia czy tez szczekajace za kratkami obok w ogole jej nie interesuje, olewa je totalnie.
ogolne wrazenie bardzo dobre, po krotkiej stabilizacji domu i wlasciciela mysle wyjdzie na ludzi ale na pewno poczatkowo trzebaby jej poswiecic czas. Tak wiec pies nie dla kazdego.
Ja za to mam doła po wizycie w schronisku i swiadomosc ze nie da sie pomoc kazdemu jest najgorsza.
Zrobilam zdjecia, nie sa najlepsze bo sama ja mialam na smyczy i sama je robilam

Bylysmy na malym spacerze i oto co wiem wiecej:
-na smyczy potrafi chodzic ale ciagnie, jednak 2 lub 3 zdecydowane szarpniecia daja jej do myslenia i na jakis czas przestaje. Bylysmy na spacerze na polach wiec to dodatkowo ja bardzo kusilo, w drodze powrotnej znacznie mniej ciagnela wiec po prostu chec poznania terenu ja pociaga-dosłownie

-nawiazujac do powyzszego trzeba popracowac na jej instynktem bo nie potrafi sie skupic prawie w ogole na przewodniku.
-jest bardzo lagodna, cieszy sie na widok ludzi,pozwala sie dotykac z kazdej strony, całowac itd, psy warczace na nia czy tez szczekajace za kratkami obok w ogole jej nie interesuje, olewa je totalnie.
ogolne wrazenie bardzo dobre, po krotkiej stabilizacji domu i wlasciciela mysle wyjdzie na ludzi ale na pewno poczatkowo trzebaby jej poswiecic czas. Tak wiec pies nie dla kazdego.
Ja za to mam doła po wizycie w schronisku i swiadomosc ze nie da sie pomoc kazdemu jest najgorsza.
- Załączniki
-
- wyzlica.JPG (168.51 KiB) Przejrzano 733 razy
-
- wyzlica (2).JPG (169.23 KiB) Przejrzano 764 razy
-
- wyzlica (3).JPG (175.1 KiB) Przejrzano 750 razy
-
- wyzlica (4).JPG (182.78 KiB) Przejrzano 723 razy
-
- wyzlica (5).JPG (163.73 KiB) Przejrzano 727 razy
be the person your dog thinks you are
Ładna sucz. Zaraz poślę foty miłośnikom 
Wrzuciłam na faceboga i (jednak) na łowiecki.
A nuż, a widelec...

Wrzuciłam na faceboga i (jednak) na łowiecki.
A nuż, a widelec...

Jest zainteresowanie sunią i myślę, że możemy być spokojni. Po kwarantannie na pewno znajdzie dom.
Pozdrawiam
Pozdrawiam