Teraz Polska :)
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: Teraz Polska :)
każdy pomnik to historia, tylko jest większa albo mniejsza 

Ostatnio zmieniony sobota 12 mar 2011, 22:50 przez kasiawro, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja mam prąd i zadnych lamp naftowych ulicznych, nawet pierwszych, w Gorlicach nie będę oglądał. 

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Za to będziesz zagadkę dawałZbyszekC pisze:Ja mam prąd i zadnych lamp naftowych ulicznych, nawet pierwszych, w Gorlicach nie będę oglądał.

Najlepsze jak sobie przypomniałem gdzie i kiedy widziałem to cudo
Jak Balt bawił u Was w gościnie
Teraz mam naprawdę problem. Będę musiał bardzo mocno szukać. Starsze zdjęcia cyfrówką przepadły po awarii starego kompa. Te z ostatnich kilku lat już wstawiłem.
Pani powiedziała, że założymi blokadę na ten wątek Ogarkowa bo znów się wyrwę a paliwo jest za drogie aby jeździć tylko po zdjęcia do zagadki.

Jak Balt bawił u Was w gościnie

Teraz mam naprawdę problem. Będę musiał bardzo mocno szukać. Starsze zdjęcia cyfrówką przepadły po awarii starego kompa. Te z ostatnich kilku lat już wstawiłem.

Pani powiedziała, że założymi blokadę na ten wątek Ogarkowa bo znów się wyrwę a paliwo jest za drogie aby jeździć tylko po zdjęcia do zagadki.

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
No dobra. Coś znalazłem. Chyba jeszcze nie było. Gdzie to jest?
- Załączniki
-
- Zdjęcia 253.jpg (107.59 KiB) Przejrzano 615 razy
Zamek w Malborku?
Nieee....Malbork już wstawiałem 

I tak nie mam nic lepszego do roboty, więc będę sobie strzelał w nieskończoność: Wawel?
Nie i nie
.