CALVADOS i ETNA
Re: CALVADOS Ogary z Liliowych Łąk - Przedwiośnie - 52

Ostatnio zmieniony poniedziałek 07 mar 2011, 07:32 przez EiMI, łącznie zmieniany 6 razy.

Re: CALVADOS Ogary z Liliowych Łąk - Ścieśniaj... się :) - 51
Wiosenne pozdrowienia od Endo
Piękne te Wasze zdjęcia, ale i obiekt wspaniały 

Ostatnio zmieniony poniedziałek 07 mar 2011, 07:24 przez EiMI, łącznie zmieniany 1 raz.

Piękne foty. 27 i 30 

30 debest, takie.. kalendarzowe
Swietnie Calvi wyglada z tym wielkim blekitem w tle, idealnie harmonizuje. Po lodzie tez fajnie biega. Piekne zdjecia
A, jeszcze cos. Tez wczoraj bylam z psami w podobnym miejscu, znaczy takie trawiaste wzgorze, pogoda cudna, aparat w reku.. tyle, ze to ja stalam na tym wzgorzu i rozgladalam sie, z ktorej strony do mnie psy przybiegna, bo jak okiem siegnac nie moglam ich wypatrzec
No i tyle na temat zdjec 

Swietnie Calvi wyglada z tym wielkim blekitem w tle, idealnie harmonizuje. Po lodzie tez fajnie biega. Piekne zdjecia

A, jeszcze cos. Tez wczoraj bylam z psami w podobnym miejscu, znaczy takie trawiaste wzgorze, pogoda cudna, aparat w reku.. tyle, ze to ja stalam na tym wzgorzu i rozgladalam sie, z ktorej strony do mnie psy przybiegna, bo jak okiem siegnac nie moglam ich wypatrzec

Od ponad tygodnia Calvados z upodobaniem prowadzi mnie w jedno miejsce.... Za pierwszym razem późnym wieczorem, zanim zauważyłam, o mało nie wlazłam... Wścieklizny u nas nie ma niby, lis nie padł sam - ewidentnie był zagryziony (pierwszy raz widzieliśmy go chyba niedługo po śmierci, a w każdym razie było -15/-7), ale i tak boję się, że w końcu pies do niego podejdzie "zdecydowanie

Póki co, jest tak Może powinnam zawiadomić powiatowego lekarza weterynarii albo posprzątać truchło....
Na razie daje się łatwo odwołać... Ale co będzie jeśli ciekawość wygra w końcu ze strachem???

Ojej.... nikt nas nie lubi
Nic nie szkodzi
I tak zasypiemy Ogarkowo kolejnym serialem 

Nic nie szkodzi

Ostatnio zmieniony niedziela 13 mar 2011, 21:55 przez EiMI, łącznie zmieniany 6 razy.