Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj oraz nasza Fatra Sfora Nemroda i ich wspólna Jagna.

Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Re: Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj

Post autor: Ania W »

Obiecuję, że już ostatnie...ale Łoza kazała jak zobaczyła ostatnią fotkę Zagaja :marzyc_2:
Wybrała taką - powiedziałabym z lekkim podtekstem erotycznym ale nie wulgarną ;)

Obrazek
Awatar użytkownika
wszoleczek
Gadu-Gadu: 3431453
Kontakt:

Post autor: wszoleczek »

Podtekst erotyczny... upłakałam się :gleba:

Sto lat Zagaju :piwko:
Natalia i Nero
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

AsiaB pisze: a "portret własny" :marzyc_2: z pewnością powalił na kolana niejedną sunię -nas w 100%.
Jest, jest udało się osiągnąłem cel :happy3:
kwadra pisze: 2 dziewuszki sla gorace buziaki :)
Ja Was też mocno przytulam i oblizuję ;)
Verde pisze: dziękujemy za wszystkie zabawy i stróżowanie nad nami maluchami kiedy mamusia była leciutko chorowita :brawo_1: :brawo_1: :brawo_1:
Polecam się na przyszłość malutka :P
Aszemi, Redaik, Wszoleczek - Dzięki za życzenia, pozdrawiam Was gorąco w tą zimną sobotę i życzcie mi jeszcze trochę cierpliwości proszę ;)
AniuW uważaj :nunu: , czy Ty wiesz co wklejasz, ja teraz taki napalony przy tej Pasji jestem, a to Kozy zdjęcie mówi wiele..... :wstydek:
Awatar użytkownika
ketrin

Post autor: ketrin »

Rety przeoczyłam impreze :wstydek: :wstydek: :wstydek:
Sto Lat dla Zagaja :piwko: i pozdrowienia dla Pasi
PS.nie wiem dlaczego ale myślałam ze on z maja :niewka:

pozdrawiam-y :)
Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

Zagajek cudny. Zazdroszczę bo te uszyska są super. Sto lat i stu kości.
Pozdrawiam Kasia, Kuba, Ajsza i cała gromadka ogarza :happy3:
:piwko:
Awatar użytkownika
Jacek74

Post autor: Jacek74 »

A będą jakieś zdjęcia wujka Zagaja z przeglądu :prosze_1:
Jedno czy dwa już widzieliśmy, ale gdyby można było więcej i jakaś mała relacja, jak się mu tam podobało... :psiako:
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

ketrin pisze: PS.nie wiem dlaczego ale myślałam ze on z maja :niewka:
Ketrin ja Zagaj z Niemczańskich Wzgórz z maja...???? Kochliwy jestem fakt ale majowy nie ;)
qzia pisze:Zazdroszczę bo te uszyska są super. Sto lat i stu kości.
Dzięki, my to jeszcze się z spotkamy bo Ajsza fajna jest ;)
Jacek74 pisze:A będą jakieś zdjęcia wujka Zagaja z przeglądu :prosze_1:
Jedno czy dwa już widzieliśmy, ale gdyby można było więcej i jakaś mała relacja, jak się mu tam podobało... :psiako:
Kurcze na przegląd pojechali "faceci w czerni" ja i Tomek. Aparatu nie braliśmy, bo jeśli jeździmy gdzieś tylko w duecie to fotki wychodzą bardzo mizerne (opinia naszych dam domu) więc szkoda było wieźć te ciężary aż do Rzeszowa, zawsze to spalanie mniejsze ;).
Kilka osób fociło mnie i inne podobne "zakapiory" więc może coś wkleją tutaj nam na blogu lub w innym dziale?
Podobało mi się na tyle, że panienki i to nie tylko siostrzyczki mam fajne ojjj Jacku Ruczajowi też wpadłyby w oko ;) Jak będziesz jechał na wschód na wakacje zadzwoń dam ci ich telefony :D .
Takich pomieszczeń nie to, że nie lubię, ale są dziwne jak dla psów. Chciałem zostawić pamiątkę na kolumnie betonowej a tu kicha wszystko spływa..cwaniaki wiedzieli że tak będzie i oblepili folią, ale maszyny do coca-coli już nie oblepili :jezyk_3: więc i tak pamiątkę zostawiłem, że tam byłem :silacz:. Tomek mnie bardzo pilnował abym tak brzydko się nie zachowywał, ale ja prawie na wsi wychowany inaczej podchodzę do wielu rzeczy niż te miastowe samczyki.
Przegląd przeszedłem, nawet ślina moja im się spodobała i jedna pani na pamiątkę sobie ją brała, hm... wiem że mam fajne te gluty ale aby sobie tak pakować do woreczka...
Potem mnie jeszcze mierzyli, wzdłuż i wszerz patrzyli na pysk, oczy, uszy, pomacali w kroku ale tak bardzo krótko :( , i pogłaskali bo sierść im się chyba spodobała ;)
Jedna Pani to nawet mi na ucho powiedziała abym jechał prędko do domu i z Pasją zrobił co w tym okresie jej się należy :gleba: , ale mój pańcio taki chętny na takie swawole nie jest oj nie :nunu:
Z Rzeszowa pojechałem na ferie do Lipowej, teraz mam czas w świetlicy więc piszę do Was, ale jak mi bateria w kompie siądzie bo Edward mi nie naładował to wybaczcie. Około 18 robię sobie obchód z Edwardem i jego psiurami po okolicy, saren mają mniej niż u mnie, ale za to te ich byki robią wrażenie. Nie gonię, bo spojrzenia i głosu Edka nie znacie ale uwierzcie nie warto poznawać ;) .
Ja jak już zapewne wiecie przerzuciłem się na dziki i sarny kompletnie mnie nie interesują :tia: ;).
Aaa i wiecie albo nie wiecie tam jest taki cwaniak jeden jak ja, co to burczy do mnie, a ja do niego nazywa się Major, już kiedyś mieliśmy poważna rozmowę na temat tych suczek z okolicy.
Edward mówi do niego Majorek nie jest mi przykro bo mnie woła Zagajek ;) chyba lubi nas tak samo.
To chyba tyle z relacji przeglądowo-feryjnych
Z pozdrowieniami z Beskidzkiego Matecznika
Zagaj

ps. wczoraj dzwoniłem do domu i wcale za mną nie tęsknią :obraza_1:
Awatar użytkownika
Jacek74

Post autor: Jacek74 »

:gleba: :brawo_1:
Awatar użytkownika
Aszemi
Gadu-Gadu: 4921992
Kontakt:

Post autor: Aszemi »

Ale masz gadane :jezyk_3: a z tym robieniem co trzeba to musisz przechytrzyć pańcia i śmignąć do Pasji i zrobić to co prawdziwy pies robić powinien tak aby ujrzała poprzednie wcielenie :silacz: juz jej zazdroszczę Salwa :cwaniak:
Obrazek
Obrazek
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
Awatar użytkownika
kwadra
Gadu-Gadu: 2083032

Post autor: kwadra »

Aszemi pisze:Ale masz gadane :jezyk_3: a z tym robieniem co trzeba to musisz przechytrzyć pańcia i śmignąć do Pasji i zrobić to co prawdziwy pies robić powinien tak aby ujrzała poprzednie wcielenie :silacz: juz jej zazdroszczę Salwa :cwaniak:
mysle ze Zagajek jest na tyle otwarty ze Salwa zamiast zazdoscic tez moze do niego smiało smignac :jezyk_3:
be the person your dog thinks you are
ODPOWIEDZ