Cera w lesie :))
Re: Cera w lesie :))
Dawno nas nie było, Cera urosła "troszkę", oczka ma jak nowe i jest pełna energii. Zdjęcia zrobili jej rodzice chrzestni w sobotę 12 lutego,zresztą na dwóch zdjęciach są dodatkiem do Księżniczki. Teraz będzie więcej fotek, bo mamy nadzieję że zrobi się cieplej i widniej. Cera bardzo kocha przyrodę, gryzie wszystkie rośliny przed domem, dziś pogryzła również winogrona sąsiada - nie był szczęśliwy. Pozdrawiamy wszystkich na ogarkowie.
Ostatnio zmieniony wtorek 15 lut 2011, 23:01 przez fistułka, łącznie zmieniany 1 raz.
Cera i Spółka
Ale pannica!
Ale dlaczego ja się dziwię właściwie? Sama mam już niezły kawał psa, a dziwi mnie, że siostra tak urosła
I jaka czarna! Nic a nic się jej tam nie rozjaśnia, cały czas taki węgielek?
Ale dlaczego ja się dziwię właściwie? Sama mam już niezły kawał psa, a dziwi mnie, że siostra tak urosła

WOW!!!!! JAKA BABA WIELKA wyrosła z maleńkiej Ceruni!!!!
Dawno Was nie było. Już się zaczęliśmy niepokoić, ale bardzo się cieszymy, że wróciliście
Czekamy na dużo zdjęć 

Na zdjęciach może tego nie widać, ale rozjaśniła jej się głowa i tylne nogi. Taki cynamon z pieprzemzybalowie pisze:Ale pannica!
Ale dlaczego ja się dziwię właściwie? Sama mam już niezły kawał psa, a dziwi mnie, że siostra tak urosła![]()

Cera i Spółka
Cynamon z pieprzem - tak, to jest dobre określenie - my też mamy cynamon z pieprzem na zadzie i karku, ale powoli nam przechodzi w brąz.fistułka pisze:Taki cynamon z pieprzem![]()
A na zdjęciach u Cery rzeczywiście nic nie widać

Jak miło Was zobaczyć po przerwie
Cercia wygląda prześlicznie
, a pozuje tak, jak zawodowa modelka
Czekamy na kolejne zdjęcia.
Pozdrawiamy

Cercia wygląda prześlicznie

Czekamy na kolejne zdjęcia.
Pozdrawiamy
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Ładna sunia.

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
- martaimicho
- Gadu-Gadu: 0
Boshe!!!to Cera??piękna pannica!!i jaka dostojna
normalnie Księżniczka
pozdrawiamy siostrę

pozdrawiamy siostrę

- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt: