Teraz Polska :)
Re: Teraz Polska :)
Szaleniec?
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Zgadza się Zbyszku 
A tu dla ciekawskich http://www.pommerania.pl/pomorskie/zaby ... leniec.php" onclick="window.open(this.href);return false;

A tu dla ciekawskich http://www.pommerania.pl/pomorskie/zaby ... leniec.php" onclick="window.open(this.href);return false;
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
To teraz się odegram za amputowanie przegięcia.
Znajdę taką dziurę, że nigdy nie zgadniecie.
Poczekam jak poniektórzy pojadą do Rzeszowa

Znajdę taką dziurę, że nigdy nie zgadniecie.

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Zbyszku... chcesz aby ci Bobrownicka posesja ogra zabrała?ZbyszekC pisze:To teraz się odegram za amputowanie przegięcia.![]()
Znajdę taką dziurę, że nigdy nie zgadniecie.![]()

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Zbyszku...heh...ja jadę na 2 dni...
tez wiedziałam że to Szaleniec..ale po tylu podpowiedziach nie chciałam włazić między wódkę a zakąskę
tez wiedziałam że to Szaleniec..ale po tylu podpowiedziach nie chciałam włazić między wódkę a zakąskę

weszynoska, trzeba było bez krempacji. W przypadku brzózki też dałem sporo podpowiedzi. Wujcio google od razu wypluwał odpowiedź a chętnych nie było.
Teraz Kasia grozi i
w ulubioną Kotlinę jechać.
Jak masz jakąś ciekawą zagadkę to wklejaj. Oszczędzisz mi wyciągania skanera.
Mały off.
Do Rzeszowa na przegląd kangurów też chciałem się wybrać. Miałem zapewnioną opiekę dla psa i noclegi dla nas. Kiedy z uwagi na brak informacji wszystko odwołałem, to dzisiaj pojawiły się jakieś konkrety.
Teraz Kasia grozi i

Jak masz jakąś ciekawą zagadkę to wklejaj. Oszczędzisz mi wyciągania skanera.

Mały off.
Do Rzeszowa na przegląd kangurów też chciałem się wybrać. Miałem zapewnioną opiekę dla psa i noclegi dla nas. Kiedy z uwagi na brak informacji wszystko odwołałem, to dzisiaj pojawiły się jakieś konkrety.

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Zbyszku wybieraj się jak masz możliwość zawsze czegoś się człowiek nauczy albo zobaczy.
W kotlinie prawie jak w domu nic ci nie grozi
W kotlinie prawie jak w domu nic ci nie grozi

Teraz już za późno.
To jest jednak wyjazd na 4 dni. Wcześniejsze zaplanowanie urlopu. Nie można też z wujostwa robić sobie żartów. Przyjeżdżają, nie przyjeżdżają, przyjeżdżają.
A doświadczenia z pewną strukturą doprowadziły do braku planów wystawowych. Nawet braku chęci opłacenia składki na kolejny rok.
W kotlinie może i bezpiecznie. Chyba, że ktoś poldkiem z walniętymi hamulcami chce przejechać ze Stronia do Bystrzycy

koniec offa

A doświadczenia z pewną strukturą doprowadziły do braku planów wystawowych. Nawet braku chęci opłacenia składki na kolejny rok.
W kotlinie może i bezpiecznie. Chyba, że ktoś poldkiem z walniętymi hamulcami chce przejechać ze Stronia do Bystrzycy

koniec offa
i co z zagadką ?