Wybrała taką - powiedziałabym z lekkim podtekstem erotycznym ale nie wulgarną

Jest, jest udało się osiągnąłem celAsiaB pisze: a "portret własny"z pewnością powalił na kolana niejedną sunię -nas w 100%.
Ja Was też mocno przytulam i oblizujękwadra pisze: 2 dziewuszki sla gorace buziaki
Polecam się na przyszłość malutkaVerde pisze: dziękujemy za wszystkie zabawy i stróżowanie nad nami maluchami kiedy mamusia była leciutko chorowita![]()
![]()
Ketrin ja Zagaj z Niemczańskich Wzgórz z maja...???? Kochliwy jestem fakt ale majowy nieketrin pisze: PS.nie wiem dlaczego ale myślałam ze on z maja![]()
Dzięki, my to jeszcze się z spotkamy bo Ajsza fajna jestqzia pisze:Zazdroszczę bo te uszyska są super. Sto lat i stu kości.
Kurcze na przegląd pojechali "faceci w czerni" ja i Tomek. Aparatu nie braliśmy, bo jeśli jeździmy gdzieś tylko w duecie to fotki wychodzą bardzo mizerne (opinia naszych dam domu) więc szkoda było wieźć te ciężary aż do Rzeszowa, zawsze to spalanie mniejszeJacek74 pisze:A będą jakieś zdjęcia wujka Zagaja z przeglądu![]()
Jedno czy dwa już widzieliśmy, ale gdyby można było więcej i jakaś mała relacja, jak się mu tam podobało...
mysle ze Zagajek jest na tyle otwarty ze Salwa zamiast zazdoscic tez moze do niego smiało smignacAszemi pisze:Ale masz gadanea z tym robieniem co trzeba to musisz przechytrzyć pańcia i śmignąć do Pasji i zrobić to co prawdziwy pies robić powinien tak aby ujrzała poprzednie wcielenie
juz jej zazdroszczę Salwa
![]()