Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj oraz nasza Fatra Sfora Nemroda i ich wspólna Jagna.
- Chaszczy
- Gadu-Gadu: 0
Re: Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj
Ufff, jak fajnie 

Karbon i Pańciostwo - Ilona, Paweł, Cyprian
Powiedziałabym że przy takiej pogodzie to raczej srebrne góry 

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
irie pisze:zanim przeczytalam to zerknelam na zdjecia i przez moment myslalam, ze dzis wam tyle sniegu napadalo :]

Srebrne też mamy ale złote zdecydowanie mniej schodzone i jesienią wyglądają bardzo złoto jesli odszukam fotek to wrzucę.Ania W pisze:Powiedziałabym że przy takiej pogodzie to raczej srebrne góry
-
- Gadu-Gadu: 1248009
nie no tu jak zwykle piękne foty , normalnie można popaść w dołaaaaaaaaaaaaaa 

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Nadgoniliśmy zaległe spacery to teraz relacja z ostatnich dni.
W dniu 10 lutego były 2 urodziny Zagaja dlatego z tej okazji postanowiłam zrobić piękny prezent Zagajowi, zrobiłam się cieczkowa
.
Chłopak szczęśliwy z tego powodu bardzo jeszcze serenad się nie nauczył, ale jęki są już wszystkim domownikom znane i chyba nawet lubiane
. Teraz czuję się jak słomiana wdowa całe dzionki sama, w nocy sama na wielkim legowisku, które dostałam od braciszka Rożka. Trochę staram się tłumaczyć Zagajowi o co w tym wszystkim biega i dlaczego teraz jesteśmy osobno. On młodszy mniej wie, a ja starsza, doświadczona, po przejściach i wiem że czasami należy sobie odmówić chwilę rozkoszy bo konsekwencje bywają wieloletnie i czasami trudne do ogarnięcia.
W dniu urodzin byliśmy na fajnym słonecznym spacerku Niemczańskie pola i łąki były nasze, no może prawie nasze
bo pojawiły się oczywiście rudle saren, ok. 15 sztuk czarnuchów i jeden jenot. Dwa pierwsze gatunki są już nam doskonale znane i bardzo kochane, jenot natomiast mnie bardzo zaintrygował. Zauważyłam go ja, bo Zagaj węszył w tym czasie czarnuchów, wole nie myśleć jak solenizant zareagowałby na tego osobnika
. Pańcia od razu po mojej minie (byłam na smyczy bo cieczka) wiedziała, że coś obserwuje i po chwili obserwowałyśmy sobie razem. Był bardzo cichy sprytny i wcale nic sobie nie robił że my go obserwujemy. Był bardzo puszysty (trochę jak szynszyla z którą kiedyś Tomek mnie oswajał dlatego wiem jak wygląda
), lekko jakby różowy ale to może gra światła...i pyszczek miał taki w tym puchu malutki.
Poszedł w swoim kierunku, a my ubolewałyśmy z pańcią, że nie mogłyśmy zrobić fotek w lesie. Mając biegającego luzem Zagajka ciężko jest jeszcze ogarnąć aparat
Bardzo lubimy tą porę roku w lesie bo znacznie więcej widać jak nie ma liści.
Chciałam nadmienić wszystkim fanom Zagajowym, że chłopak w dniu urodzin był strasznie smutny jak zaglądał na forum z nadzieją, że ktoś o nim pamięta w takim dniu, a tu cisza. Tyle fanek i fanów, pięknych ogarzyc i ich właścicieli za nim szaleje (a może szalało
) a Zagaj tylko w kameralnym gronie świętował swoje urodzinki.
Fotki polno-łąkowe abyście następnym razem pamiętali o tym przystojnym chłopaku:
W dniu 10 lutego były 2 urodziny Zagaja dlatego z tej okazji postanowiłam zrobić piękny prezent Zagajowi, zrobiłam się cieczkowa

Chłopak szczęśliwy z tego powodu bardzo jeszcze serenad się nie nauczył, ale jęki są już wszystkim domownikom znane i chyba nawet lubiane

W dniu urodzin byliśmy na fajnym słonecznym spacerku Niemczańskie pola i łąki były nasze, no może prawie nasze

Poszedł w swoim kierunku, a my ubolewałyśmy z pańcią, że nie mogłyśmy zrobić fotek w lesie. Mając biegającego luzem Zagajka ciężko jest jeszcze ogarnąć aparat

Bardzo lubimy tą porę roku w lesie bo znacznie więcej widać jak nie ma liści.
Chciałam nadmienić wszystkim fanom Zagajowym, że chłopak w dniu urodzin był strasznie smutny jak zaglądał na forum z nadzieją, że ktoś o nim pamięta w takim dniu, a tu cisza. Tyle fanek i fanów, pięknych ogarzyc i ich właścicieli za nim szaleje (a może szalało

Fotki polno-łąkowe abyście następnym razem pamiętali o tym przystojnym chłopaku:
- Załączniki
Ostatnio zmieniony wtorek 15 lut 2011, 19:20 przez kasiawro, łącznie zmieniany 1 raz.
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Och Zagaju
my też zapomnieliśmy
to wszystko przez to zamieszanie cogarowe
spełnienia marzeń i wielu wielu niezapominalskich fanek

to wszystko przez to zamieszanie cogarowe

spełnienia marzeń i wielu wielu niezapominalskich fanek

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
cd. solenizant solowo-portretowo w tak jakby zieleni 

- Paulina
- Gadu-Gadu: 2833926
Bardzo mi głupio, ze zapomniałam o urodzinach Zagaja. Proszę mu przekazać spóźnione, ale najcieplejsze życzenia.
A to duże posłanie to miało być dla Zagajka
A to duże posłanie to miało być dla Zagajka

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Zagajku wybacz
Wiesz że porą zimowa głowy średnio rozgarnięte ale przecież wiadomo że o pięknym Zagaju pamiętamy i grono fanek i wielbicieli na pewno jest wielkie.
Tak więc przyłączam się do życzeń i oby ci fąfle i uszy latały jak najwyżej i jak najdłużej w pędzie po Niemczańskich Wzgórzach.

Wiesz że porą zimowa głowy średnio rozgarnięte ale przecież wiadomo że o pięknym Zagaju pamiętamy i grono fanek i wielbicieli na pewno jest wielkie.

Tak więc przyłączam się do życzeń i oby ci fąfle i uszy latały jak najwyżej i jak najdłużej w pędzie po Niemczańskich Wzgórzach.

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;