Suka w typie op w schronisku okolice Lublina.
Re: Suka w typie op w schronisku okolice Lublina.
Bardzo się cięszę że będzie blisko, bo jak byście widzieli jak LUBA mnie pilnowała jak odjeżdżałem od Hani, to qurde ciężko było.
Ona wiedzała że juz ma ludzia a tu znowu ją zostawiają.
Ktoś będzie miał psa,na zawsze.
PS. PAN ze schronu (wielki szacun taki Rumcajs w obejściu) powiedział że finansuje sterylkę, potrzebuje tylko rachunek, ale ja tego nie chcę załatwiac, ja wyciągam z tamtąd jeszcze czypsy.
Ona wiedzała że juz ma ludzia a tu znowu ją zostawiają.
Ktoś będzie miał psa,na zawsze.
PS. PAN ze schronu (wielki szacun taki Rumcajs w obejściu) powiedział że finansuje sterylkę, potrzebuje tylko rachunek, ale ja tego nie chcę załatwiac, ja wyciągam z tamtąd jeszcze czypsy.
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
W sprawie PS Wigro: zostaną sprawdzone wszelkie możliwości.
Ale zapewne trzeba tak czy siak będzie założyć (z konta) na sterylkę bo to nawet gdyby to zapewne pójdzie z kasy gminy zwrot dla schronu i przyszłoby dłuuugo pooooczekać (jak znam życie), poza tym w sytuacji rachunku będzie rzecz jasna drożej.
Właśnie rozmawiałam z Panem kierownikiem schroniska.
Pieniądza za sterylizację Lubej zostaną nam zwrócone. Ale nie szybko, wiadomo.
Haniu- potrzebna tylko od wet wykonującej sterylizację F-ra na takie dokładne dane:
SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT NOWODWÓR
MAŁGORZATA SZUMIŁO
21-100 LUBARTÓW
NIP: 946-184-42-32
oraz należy załączyć im dla księgowej numer konta (ogarkowego pomocowego- bo zapewne u wet trzeba będzie najpierw kasę jakby "założyć") na jakie ma pójść przelew ze schroniska.
Jest możliwość zrobienia sterylki Lubej na koszt schroniska
.
Oczywiście jeśli będzie można bo tego nie wiemy. Jeśli wet od Hani się zgodzi na wystawienie F-ry i ona to jakoś z nim uzgodni bo tego też nie wiemy. Rozmawiałam już z Hanią i ma się we wszystkim zorientować. W cenie przy ew. fakturze- też.
Ale zapewne trzeba tak czy siak będzie założyć (z konta) na sterylkę bo to nawet gdyby to zapewne pójdzie z kasy gminy zwrot dla schronu i przyszłoby dłuuugo pooooczekać (jak znam życie), poza tym w sytuacji rachunku będzie rzecz jasna drożej.
Właśnie rozmawiałam z Panem kierownikiem schroniska.
Pieniądza za sterylizację Lubej zostaną nam zwrócone. Ale nie szybko, wiadomo.
Haniu- potrzebna tylko od wet wykonującej sterylizację F-ra na takie dokładne dane:
SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT NOWODWÓR
MAŁGORZATA SZUMIŁO
21-100 LUBARTÓW
NIP: 946-184-42-32
oraz należy załączyć im dla księgowej numer konta (ogarkowego pomocowego- bo zapewne u wet trzeba będzie najpierw kasę jakby "założyć") na jakie ma pójść przelew ze schroniska.
Jest możliwość zrobienia sterylki Lubej na koszt schroniska

Oczywiście jeśli będzie można bo tego nie wiemy. Jeśli wet od Hani się zgodzi na wystawienie F-ry i ona to jakoś z nim uzgodni bo tego też nie wiemy. Rozmawiałam już z Hanią i ma się we wszystkim zorientować. W cenie przy ew. fakturze- też.
Ostatnio zmieniony wtorek 08 lut 2011, 12:10 przez bea100, łącznie zmieniany 1 raz.
W związku z tym, że Wigro napisał, ze nie chce załatwiać finansowania sterylki Lubej to zanim zacznę cokolwiek załatwiać z wetem bardzo prosze o deklaracje kto podejmie się to załatwić.
Przykro mi- ja zawsze chętnie, zwłaszcza jeśli chodzi o Lubą ale jestem już jedną nogą w sanatorium na drugim końcu Polski (a to niestety dłużej potrwa) 
Haniu. Z Panem Kierownikiem właśnie mamy ustalone i bez problemu mamy zgodę na zwrot za sterylizację, dane do wystawienia F-ry nam podał- napisałam. Kontakt ze schronem (telefon) poprzez wolontariuszkę Panią Asię- w razie dodatkowych pytań- mamy.
Kochani- ja coś załatwiłam ale dalej odpadam- a Hania nie może zostać ze wszystkim- kto to dalej poprowadzi?

Haniu. Z Panem Kierownikiem właśnie mamy ustalone i bez problemu mamy zgodę na zwrot za sterylizację, dane do wystawienia F-ry nam podał- napisałam. Kontakt ze schronem (telefon) poprzez wolontariuszkę Panią Asię- w razie dodatkowych pytań- mamy.
Kochani- ja coś załatwiłam ale dalej odpadam- a Hania nie może zostać ze wszystkim- kto to dalej poprowadzi?
Ostatnio zmieniony wtorek 08 lut 2011, 12:25 przez bea100, łącznie zmieniany 1 raz.
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
A nie można tak:
zapłacić gotówką z konta ogarkowego ( wetowi)
ten wystawi fakturę na schronisko...
a schronisku wysłać fakturę z numerem konta do zwrotu??
to chyba wystarczy załatwić listownie
nie bardzo się znam, ale tak to widzę
zapłacić gotówką z konta ogarkowego ( wetowi)
ten wystawi fakturę na schronisko...
a schronisku wysłać fakturę z numerem konta do zwrotu??
to chyba wystarczy załatwić listownie

Na pewno trzeba listownie- można dodatkowo uprzedzić telefonicznie i potem wysłać do schroniska F-rę i numer naszego konta- przecież nikt tam nie będzie specjalnie jechał z dwoma papierkami 
Ja sądzę, że prawidłowo napisałaś Węszynosko kolejność działań

Ja sądzę, że prawidłowo napisałaś Węszynosko kolejność działań

Wysłać mogę - chodzi mi o to, żeby było dogadane.
Sterylizacja umówiona na poniedziałek. Jeżeli z rachunkiem - bedzie trochę drożej.
Sterylizacja umówiona na poniedziałek. Jeżeli z rachunkiem - bedzie trochę drożej.
Że będzie drożej- to wiadomo.
Haniu. W dniu dzisiejszym sprawa zwrotu pieniędzy za sterylizację Lubej została dogadana przeze mnie telefonicznie z Panem kierownikiem schroniska (rozmowa była tam w obecności wolontariuszki Pani Asi). Pan podał mi pełne dane schronu do wystawienia F-ry (są powyżej). Wydaje mi się, że to wystarczy i że Pan jest odpowiedzialny za swoje słowa i że jesteśmy umówieni
.
Pan kierownik się ucieszył, że Luba będzie sterylizowana
Mówiłam też, że nowy dom już na nią czeka (co ucieszyło zwłaszcza Panią Asię
)
Haniu- pisz pw do Agatybudynek o przelew z konta ogarkowego na Twoje konto. Podaj też jej nową kwotę jaką Agata ma Ci przelać (w razie czego nasza BasiaM ma do Agaty telefon?).
Cieszę się, że to już w ten poniedziałek. Będę myślała. Będę bardzo trzymała kciuki za naszą maleńką ogarkę. Musi być dobrze
Bo przecież Pani Agnieszka i nowy dom- już na Lubą czekają 
Haniu. W dniu dzisiejszym sprawa zwrotu pieniędzy za sterylizację Lubej została dogadana przeze mnie telefonicznie z Panem kierownikiem schroniska (rozmowa była tam w obecności wolontariuszki Pani Asi). Pan podał mi pełne dane schronu do wystawienia F-ry (są powyżej). Wydaje mi się, że to wystarczy i że Pan jest odpowiedzialny za swoje słowa i że jesteśmy umówieni

Pan kierownik się ucieszył, że Luba będzie sterylizowana

Haniu- pisz pw do Agatybudynek o przelew z konta ogarkowego na Twoje konto. Podaj też jej nową kwotę jaką Agata ma Ci przelać (w razie czego nasza BasiaM ma do Agaty telefon?).
Cieszę się, że to już w ten poniedziałek. Będę myślała. Będę bardzo trzymała kciuki za naszą maleńką ogarkę. Musi być dobrze

Wczoraj mój syn się widział z Panią Agnieszką czekającą na Lubą- poprawiam- BAAARDZO już czekają 

Witam, na wstępie chciałbym się przywitać jestem Michał. Nie mogę się doczekać aż Luba znajdzie się u nas w domu mieliśmy psa 14 lat też przygarniętego (jakiś ***** wyrzucił ją z samochodu na ulicy) i teraz od roku jesteśmy bez psa strasznie smutno w domu nikt nie cieszy się na twój widok, nie można z nią pogadać
) Obiecuje, że będziemy opiekować się Lubą i zapewnimy duuuużo miłości i troski