Nugat Olfactus C:
- eliza
- Gadu-Gadu: 8512767
- Kontakt:
Re: Nugat Olfactus C:
Nugat jest coraz sprytniejszy. A jak ostatnio było odkurzane, to sam specjalnie kilka razy wyłączył odkurzacz z kontaktu
Poza tym jak sam biega w ogródku to wraca już na zawołanie, a wczoraj zakolegował się z suńką, która mieszka obok
tylko jeszcze my musimy z sąsiadką
A poza tym, może głupio to zabrzmi, ale światło pięknie załamuje się na ogarzej sierści

A poza tym, może głupio to zabrzmi, ale światło pięknie załamuje się na ogarzej sierści

- Załączniki
-
- Allmette i ogar
- IMGP1810_zmniejszacz-pl_617850.jpg (37.38 KiB) Przejrzano 1976 razy
-
- Taki biały nosek mam
- IMGP1811_zmniejszacz-pl_723954.jpg (51.47 KiB) Przejrzano 1974 razy
-
- Kuchenny asystent
- IMGP1820_zmniejszacz-pl_766686.jpg (49.41 KiB) Przejrzano 1979 razy
-
- Przytulanki z kaczuchą
- IMGP1830_zmniejszacz-pl_118561.jpg (40.56 KiB) Przejrzano 1975 razy
-
- Nugat kanapowiec
- P1264209.JPG (128.16 KiB) Przejrzano 1974 razy
-
- Trudna sztuka wbiegania po śliskich schodach
- P1294239.JPG (113.56 KiB) Przejrzano 1971 razy
-
- Fajne mleko mam
- P1304251.JPG (127.52 KiB) Przejrzano 1978 razy
-
- Potworek
- P1304257.JPG (112.57 KiB) Przejrzano 1977 razy
-
- A nóż, widelec coś spadnie...
- IMGP1762_zmniejszacz-pl_665007.jpg (43.36 KiB) Przejrzano 1977 razy
-
- Potwór II
- IMGP1784_zmniejszacz-pl_312960.jpg (63.76 KiB) Przejrzano 1976 razy
Nugat z almette super 

- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
'A nóż widelec'?
Ja bym mu sztućców nie dawała
A tak serio, to mój nic nie dostaje ode mnie (nigdy
) i już nawet nie czeka
Jeszcze Nugat glutów nie wytwarza? Poczekajcie aż zaczną lądować na ścianach... suficie... lampie... powiece... (u mnie ostatni czwartek)

Jeszcze Nugat glutów nie wytwarza? Poczekajcie aż zaczną lądować na ścianach... suficie... lampie... powiece... (u mnie ostatni czwartek)

Natalia i Nero
- eliza
- Kontakt:
My też mu nie dajemy, ze stołu też nie, ale i tak asystuje w kuchni.
A co do almette i takich tam nie-mięsnych produktów... weterynarz prosił, żeby przemycać mu to jakoś, tylko, że nie trzeba. Nie dość , że wyliże do czysta, to jeszcze podziurkuje
Edit: A gluty są, tylko jeszcze nie latają i nie zwisają.
A co do almette i takich tam nie-mięsnych produktów... weterynarz prosił, żeby przemycać mu to jakoś, tylko, że nie trzeba. Nie dość , że wyliże do czysta, to jeszcze podziurkuje

Edit: A gluty są, tylko jeszcze nie latają i nie zwisają.
Nugat jeszcze taki fajny jest: szelmowsko-niewinny. Szkoda, że ten okres tak szybko się kończy, a potem zaczyna się taki, że sam wyraz pyska przemawia za domniemaniem winy
Co do wylizywania i wyjadanie resztek, to ogary to jednak straszne śmieciarze. Ruczaj też nie podejdzie do stoły, gdy jemy, bo wie, że nic nie dostanie nawet od najmłodszego dziecka, ale wystarczy się odwrócić na 2 minuty, albo zostawić go sam na sam z otwartym koszem na śmieci...

Co do wylizywania i wyjadanie resztek, to ogary to jednak straszne śmieciarze. Ruczaj też nie podejdzie do stoły, gdy jemy, bo wie, że nic nie dostanie nawet od najmłodszego dziecka, ale wystarczy się odwrócić na 2 minuty, albo zostawić go sam na sam z otwartym koszem na śmieci...
- eliza
- Kontakt:
Akurat do kosza na śmieci tylko zagląda i wącha... Ale jak coś spanie przez przypadek przy gotowaniu; pierwszy jest 

No u Ruczaja akurat domniemania winy chyba jeszcze nie maJacek74 pisze:Nugat jeszcze taki fajny jest: szelmowsko-niewinny. Szkoda, że ten okres tak szybko się kończy, a potem zaczyna się taki, że sam wyraz pyska przemawia za domniemaniem winy![]()

Nugat jest prześlicznie przesłodki

Oj chciałoby się zatrzymać czas ... chociaż na trochę

To samo chciałam napisać. Każdy z nas chyba zna to spojrzenie i ten niezwykle ugrzeczniony "siad kuchenny"
.
Śliczna gębula, lubię takie jasne pyszczki! Najbardziej mnie wzruszyła wspinaczka po śliskich schodach
.

Śliczna gębula, lubię takie jasne pyszczki! Najbardziej mnie wzruszyła wspinaczka po śliskich schodach

Korek
viewtopic.php?f=5&t=1058" onclick="window.open(this.href);return false;