Suka w typie op w schronisku okolice Lublina.
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Re: Suka w typie op w schronisku okolice Lublina.
Luba..ślicznie 

Bardzo mi się podoba 
Janusz faktycznie spędził masę czasu za kółkiem.

Janusz faktycznie spędził masę czasu za kółkiem.
Jeśli Janusz się w niej zakochał to musi być jego Luba

Wigrusiu ten Twój pan potrzebuje dzisiaj masażu chyba
podnieś ogon i do roboty chłopie

Wigrusiu ten Twój pan potrzebuje dzisiaj masażu chyba

taką akcje przegapiłam
Janusz dobra robota
i kolorowych snów 

Janusz dobra robota

Ja też jeszcze nie śpię taka jestem podekscytowana całą akcją 
Dobrze, że wszystko się udało
Czekam na relacje, na wpis Wigra i Hani/AniRe oraz na zdjęcia...na morze zdjęć Lubej

Dobrze, że wszystko się udało

Czekam na relacje, na wpis Wigra i Hani/AniRe oraz na zdjęcia...na morze zdjęć Lubej

Luba super imie, czyli czekamy na fotki i bedziemy szukac chetnych, a jakies wiesci o staruszku?? ktos go tez zgarnal, chociaz na tymczas?
be the person your dog thinks you are
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Następnym razem jeśli macie coś koło Lublina to piszcie. Ja blisko mieszkam i zawsze mogę skoczyć. No i na tymczas też się miejsce znajdzie. Może niedługo się 2 boksów dorobie to już będzie zupełnie fajnie.
Pozdrawiam Kasia.
Pozdrawiam Kasia.
Luba jest przemiłym, bardzo wesołym i bardzo pozytywnie nastawionym do świata psem. W opisie ze schroniska zaznaczono, że na początku byłą nieufna. Możliwe, że spowodował to stres spowodowany wyrzuceniem bo u nas czegoś takiego nie było. Z radością leci do nas, z radościa powitała sołtysową i pana z elektrowni. W tej chwili zdecydowanie nie nadaje się na psa stróżującego - obcym rzuca sie w ramiona zamiast szczekać. Z psami nawiazuje bardzo dobre stosunki. Na razie jedyna wada - umie wyjmowac głowę z obroży 
Według mnie trzeba podjać decyzję czy sunię sterylizujemy i jak najszybciej szukać jej domu.
Wigro poza przywiezieniem suczki zesponsorował też osprzęt dla niej (który dziś zakupię w hurtowni) i przywiózł worek karmy. Sunia jest odrobaczona i zaszczepiona na choroby zakaźne.
Niestety mój aparat nie lubi takiej pogody

Według mnie trzeba podjać decyzję czy sunię sterylizujemy i jak najszybciej szukać jej domu.
Wigro poza przywiezieniem suczki zesponsorował też osprzęt dla niej (który dziś zakupię w hurtowni) i przywiózł worek karmy. Sunia jest odrobaczona i zaszczepiona na choroby zakaźne.
Niestety mój aparat nie lubi takiej pogody

I dla porównania wielkości fotki z Irgą: