Spróbuj Basiu wysłać zdjęcia i dowiedzieć się, czy ta suczka tam jeszcze jest...
( wiesz jak jest, "ogropodobne" dla laika są wszystkie mixy rottka czy onka itd, byle czaprak i ucho oklapłe...ale może ten Pan prześle jakieś zdjęcia?)
Zaraz wyślę fotki do nich na maila i zapytam czy sunia jest.Dam znać jeśli czegoś się dowiem.bea100 pisze:Wigro w pracy, więc na pewno nie. Ja też nie. Chyba nikt![]()
Spróbuj Basiu wysłać zdjęcia i dowiedzieć się, czy ta suczka tam jeszcze jest...
( wiesz jak jest, "ogropodobne" dla laika są wszystkie mixy rottka czy onka itd, byle czaprak i ucho oklapłe...ale może ten Pan prześle jakieś zdjęcia?)
bea ... ja raczej pod komórką dostępna ( bo stacjonarny do mnie podałaś ?bea100 pisze:BasiuM- dzięki serdeczne kochana!
Rozmawiałam z Wigro- (podałam mu ten tel. do Pani Asi wolontariuszki też do Ciebie stacjonarny bo prosił)- sprawa pilna, więc z tego co powiedział Wigro to nie czekamy do weekendu (świetna wieść)
A czy np. w przyszłym miesiącu mogę się jakąś skromną kwotą dorzucić? Bardziej składkowobea100 pisze: Potrzebuję PILNIE Waszych wypowiedzi w tym temacie- też dot. funduszu (to składka, więc dot. zgody tych co się zrzucali na niego).
Przepraszam, ale nie rozumiemKierownik dostał prikaz, żeby jej nikomu nie wydać
Wystarczy trochę poszukaćzybalowie pisze:[
A czy np. w przyszłym miesiącu mogę się jakąś skromną kwotą dorzucić? Bardziej składkowoale zawsze. I na jakie konto przelać?