Nasze Championy Młodzieżowe
Re: Nasze Championy Młodzieżowe
Oj, oj, ....Węszynowscy szaleją na całego, tylko gratulować i wpisywać...coraz nas więcej 

Chodzi Bursztyna?.....
Gratuluję i zaraz wpisuję 

- Małgorzata
- Gadu-Gadu: 1028837
Udało się dzięki Waszej pomocy. Sprawa Championatu Wiernego mam nadzieję skończy sie pomyślnie . Dzięki podpowiedziom Irie i Danuty zawalczyłam o uzupełnienie nie wpisanego tytułu na wystawie w Piotrkowie. Za Waszymi radami wysłałam zdjęcia z porównania z numerami startowymi i zwróciłam uwagę na omyłkowo wpisane CWC . Łódź odwołanie zaakceptowała i dzieki temu mogłam złożyć wniosek o Championat . Dziękuję za pomoc 

Małgorzata z WIERNY-m
Alez nie ma za co
Bardzo sie ciesze
i gratuluje 
Wasza historia nauczyla mnie, ze trzeba zawsze sprawdzac karte oceny, czego wczesniej nie robilam. I np. ostatnio w Kielcach Minucie nie wpisano resCACIBa. Poszlam poprosic o uzupelnienie i tu kolejna ciekawostka: karte nalezy sprawdzic rowniez po uzyskaniu poprawki, czego ja znow nie zrobilam. W domu zauwazylam, ze Minucie wpisano ...ale CACIBa, nie res-
Ale juz nie bede sie odwolywac
- pomylka o tyle nieistotna, ze Minuta jest na KW, wiec o Intera i tak nie zawalczy

Bardzo sie ciesze

Wasza historia nauczyla mnie, ze trzeba zawsze sprawdzac karte oceny, czego wczesniej nie robilam. I np. ostatnio w Kielcach Minucie nie wpisano resCACIBa. Poszlam poprosic o uzupelnienie i tu kolejna ciekawostka: karte nalezy sprawdzic rowniez po uzyskaniu poprawki, czego ja znow nie zrobilam. W domu zauwazylam, ze Minucie wpisano ...ale CACIBa, nie res-

Burzan Herbu Węszynos
Mł.Ch.Polski - 15730 wystawiony 27 Grudnia 2010 r.
Do zobaczenia w Legionowie
Pozdrawiam
Mirek
a tak nawiasem - Wszystkiego Najlepszego w nowym 2011 Roku.
Mł.Ch.Polski - 15730 wystawiony 27 Grudnia 2010 r.
Do zobaczenia w Legionowie
Pozdrawiam
Mirek
a tak nawiasem - Wszystkiego Najlepszego w nowym 2011 Roku.
Gratuluję!
- Małgorzata
- Gadu-Gadu: 1028837
Z dumą donoszę , że Wierny otrzymał Championat (chyba pierwszy w tym roku) o numerze 15840.
Małgorzata z WIERNY-m