Smyk i Inna Ostoja "Poszły w Las"-ogary Anety
- Chaszczy
- Gadu-Gadu: 0
Re: Smyk i Inna Ostoja "Poszły w Las"-ogary Anety
Się namnożyło na ogarkowie tych psich par! Pozdrawiamy - piękne psiaki!
Karbon i Pańciostwo - Ilona, Paweł, Cyprian
A bo sfora- ogar+ogarka- to to co co w ogarach się sprawdza najbardziej 

Smyk to obok Karbona i Bohuna moje ucieleśnienie tego, jak powinien wyglądać ogar. Tzn. ja bym chciała, żeby ogary w większości tak wyglądały 

Dzięki za takie miłe słowa...wszystko rzecz gustu ale dla mnie Smyk od dnia narodzin był i jest wyjątkowy- w sumie wg mnie: ani mamusiowy ani tatusiowy- Aneta go świetnie prowadzi
- a ja obserwuję cały czas jak dorasta
- od początku (dla mnie) zachwycający i swój własny w wyrazie
.
Teraz ogromnie czekam na dalej- na dzieci Smyka, ale to zapewne jeszcze troszeczkę

Teraz ogromnie czekam na dalej- na dzieci Smyka, ale to zapewne jeszcze troszeczkę

A co braciszek ma do treningu, bo oczy już nie te, skórka , na końcu ścieżki ?
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
Zapewne rapety dzicze
Skóra z dziczej głowy,jak znalazlem to sobie trochę ponosiłem.Wigro pisze:A co braciszek ma do treningu, bo oczy już nie te, skórka , na końcu ścieżki ?
- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
Przepychanki na kanapie są swietnie 

Natalia i Nero
Smyk na dzisiejszej wystawie w
Gdańsku otrzymał ocenę doskonała lok II
Inna Ostoja postała chwilkę na ringu, dała się podotykać po czym postanowiła zaprzeć sie łapkami i pokazać, że "kobita z niej uparta"
i po co ma biegać po ringu skoro zęby mleczne dała sobie obejżeć sędzienu, a nabiegała się przed ringiem.
To też sędzia ocenił ją jako obiecującą a w opisie zaznaczył
cyt; "szczenię jeszcze z małym obycien ringowym. Prawidłowe na etapiewieku uzębienie,prawidłowy korpusi i kończyny ocenione w statyce. Wymaga treningu i obycia ringowego".
Ostoja za swój pierwszy występ po przyjeździe do domu dostała od młodego wystawcy Xavera kosteczkę gryzaka kupioną z kieszinkowego.I w tym niejscu zaznaczę, że jestem bardzo dumna z postawy mojego syna
Gdańsku otrzymał ocenę doskonała lok II
Inna Ostoja postała chwilkę na ringu, dała się podotykać po czym postanowiła zaprzeć sie łapkami i pokazać, że "kobita z niej uparta"
i po co ma biegać po ringu skoro zęby mleczne dała sobie obejżeć sędzienu, a nabiegała się przed ringiem.

cyt; "szczenię jeszcze z małym obycien ringowym. Prawidłowe na etapiewieku uzębienie,prawidłowy korpusi i kończyny ocenione w statyce. Wymaga treningu i obycia ringowego".
Ostoja za swój pierwszy występ po przyjeździe do domu dostała od młodego wystawcy Xavera kosteczkę gryzaka kupioną z kieszinkowego.I w tym niejscu zaznaczę, że jestem bardzo dumna z postawy mojego syna
Ostatnio zmieniony poniedziałek 17 sty 2011, 16:54 przez aneta, łącznie zmieniany 2 razy.
Gratulacje dla Smyko - Innych co Poszły w Las
A Ostojka pewnie upartość ma po .... Uchatku
wkońcu to siostra 

A Ostojka pewnie upartość ma po .... Uchatku