Czekamy z niecierpliwością na ciąg dalszy

Musisz się skonsultować z moderatoremPo poważnym zaśmieceniu serwera umieszczanymi ostatnio wpisami i zdjęciami postanowiłem przyznać sobie prawo zapadnięcia w blogowy sen zimowy![]()
Co prawda na fotkach z rzadkaJednakowoż, azaliż ktoś będzie po tym wszystkim dalej twierdził, że Balt ino potrafi robić poważne(głupie) miny a nie potrafi biegać a nawet latać (co prawda nisko, ale zawszeć)
.ale się wyrwałem. Epilog być powinien...
Rzadko widywaneZbyszekC pisze:W czasie spaceru w Trzech Króli Balt wypatrzył jakieś rzadko widywane zwierzę . . . Chodzi o zająca.
Według Wikipedii zające straciły status gryzoni (sprawdziłem, bo mnie to zainteresowało)ZbyszekC pisze: Chodzi o zająca. Młodszym forumowiczom przypomnę. Kiedyś taki gryzoń powszechnie występował na obszarze całego kraju.
A to zające czy dzikie króliki?BasiaM pisze:Rzadko widywaneZbyszekC pisze:W czasie spaceru w Trzech Króli Balt wypatrzył jakieś rzadko widywane zwierzę . . . Chodzi o zająca.![]()
![]()
Zbyszku .... przyjedź do nas. My z domu nie musimy wychodzić. Co najwyżej na balkon![]()
Dziki, zające .... do wyboru do koloru![]()
Tak na prawdę pod naszym oknem mieszkają dwa zające. Za blokiem kolejnych kilka sztuk.
Sarny chodzą po ścieżkach przy osiedlu a dziki ... no cóż ... codziennie są pod naszym balkonem i na całym osiedlu.
No to jak nic następny będzie cavalierekZbyszekC pisze:Nigdy więcej ogara z linii łowców. Ja chcę porządnego kanapowca
W Toruniu to było, czyli raczej Zbyszka okoliceAnia W pisze: A to zające czy dzikie króliki?
Bo te ostatnie to faktycznie w wielu miejscach występują w ilościach hurtowych (kiedyś oglądałam program jak to się rozgościły na jednym z cmentarzy,,,i to nawet nie wiem czy nie na Śląsku)