Sokół z Rodu Udry

Awatar użytkownika
Aszemi
Gadu-Gadu: 4921992
Kontakt:

Re: Sokół z Rodu Udry

Post autor: Aszemi »

makaveli pisze:nieg to w sumie prawie jak lody, można se troche polizać, a co :D
Fantastyczna fotka :silacz:
Obrazek
Obrazek
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
Awatar użytkownika
kwadra
Gadu-Gadu: 2083032

Post autor: kwadra »

fota w sniegu mozna sie tarzac do woli swietna:)
u nas juz po sniegu :(
be the person your dog thinks you are
Awatar użytkownika
makaveli
Gadu-Gadu: 0

Post autor: makaveli »

W nocy padał deszcz więc też śniegu już jest niewiele. Jesteśmy świeżo po wystawie - Sokołek dostał ocenę mało-obiecującą :( :mysl_1: No nic ale pierwszy raz mamy za sobą, kolejne muszą być tylko lepsze, najważniejsze są wrażenia, nowe doświadczenia i nowe znajomości - zarówno psie jak i ludzkie :D
Dla nas i tak jest największym psim przystojniakiem :marzyc_2:
Sokół z Rodu Udry i jego rodzinka
Awatar użytkownika
aganowaczek

Post autor: aganowaczek »

Nie przejmujcie się - pierwsze śliwki robaczywki. Co kraj to obyczaj a sędziowie też są różni, że się tak enigmatycznie wyrażę :cwaniak:
Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK :-)
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Awatar użytkownika
Jotka

Post autor: Jotka »

Mhm. Korek, co prawda, mógłby jeno błysnąć swoim pięknym ciałem w kategorii "Smarkateria" :gleba: , ale zniechęciły mnie do tej wystawy głosy forumowe n/t sędziego :wow_3: . Zajrzyjcie do wątku o wystawach :cwaniak: .
Korek ;) viewtopic.php?f=5&t=1058" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
makaveli

Czytaliśmy czytaliśmy :) dlatego się nie nastawialiśmy na championa ;))) ważne ze już pierwszy raz mamy za sobą, a nigdy nie jest łatwy :lol:
Awatar użytkownika
nulka

Post autor: nulka »

Chciałoby się wrócić do takiej jesieni z Waszych fotek :) ,w końcu jeszcze jesień :mysl_1: ,ale zabawy na śniegu przednie :) i te sterczące uchole u Sokoła :marzyc_2:
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

makaveli pisze:Jesteśmy świeżo po wystawie - Sokołek dostał ocenę mało-obiecującą :( :mysl_1:
Niczym się nie przejmujcie ;)
Mnie na jednej wystawie sędzia uświadomił, że Uchaty to nie ogar :lol:
I, że mam mu sierść ostrzyc i wogóle co to za pies :o na koniec ocenę dostateczną dostałam JA ... bo podobno wpadłam panu sędziemu, sędziwemu już zresztą w oko :wow_3:
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

U tego Pana sędziego Fiord dostał kiedyś w młodzieży bdb, a właściwie my dostaliśmy za nieprzygotowanie psa do wystawy. :D

Fiordzik zamiast stanąć grzecznie przed sędzią to się położył, jak Jacek chciał z nim się przesunąć żeby wstał, usłyszał od sędziego że nie wolno, tylko ma psa podnieść i ustawić. :zdziw_5:

No to spróbowali, Fiord nigdy nie noszony zdziwił się na te próby i przywarł do ziemi jeszcze bardziej... Pies się zestresował no i tyle było z wystawiania... :gleba:
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
makaveli

Sokołek śmiesznie się zachowywał biegając na ringu, bo tak na prawdę zamiast biegać skakał na moją rękę, w której trzymałam asekuracyjnie kiełbasę :gleba:

Jeśli Uchaty nie jest ogarem to już nie wiem pod jaką rasę miałby podchodzić :)

Mnie też mąż wysłał na ring mając nadzieję, że skoro sędzia jest płci męskiej to jest większe prawdopodobieństwo ,że wystawi lepszą ocenę, niestety tak się nie stało :) Widocznie dziewczyny chodzące z Was miss Polonie a ja tu nie miałam żadnych szans :) Nawet koszulka i kolczyki z zdjęciem ogara nie zadziałały :jezyk:
ODPOWIEDZ