Unia Poszły w Las już w domu.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Unia Poszły w Las już w domu.
Dostałam info, że znajduje się tam ogar o numerze 141 nie można odczytać literki. Literka jest przed numerem, tatuaż jest w uchu lewym.
Suka została znaleziona dziś rano pod Opolem.
Za chwilkę będę miała może więcej informacji.
Suka ma od roku max 2 w bazie wynalazłam Sambę od Kasi i Unię od Bea z mizernej fotki pasuje mi na Unię bardziej. Suka ma na 4 łapkach białe i krawat spory i nie jest mocnej kości.
Suka została znaleziona dziś rano pod Opolem.
Za chwilkę będę miała może więcej informacji.
Suka ma od roku max 2 w bazie wynalazłam Sambę od Kasi i Unię od Bea z mizernej fotki pasuje mi na Unię bardziej. Suka ma na 4 łapkach białe i krawat spory i nie jest mocnej kości.
- Załączniki
-
- suka opole.jpg (36.83 KiB) Przejrzano 3152 razy
Ostatnio zmieniony poniedziałek 20 gru 2010, 21:13 przez kasiawro, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Ogar w Schronisku w Opolu
Ze znaczeń wygląda jak Unia.
Tak, tak wygląda- znalazłam takie zdjęcie gdzie widać dokładnie znaczenia Unii.
Popatrzcie.
Unia ( wołali na nią Nuria) - spisałam opiekunów z dowodu osobistego- była w Krakowie na ul. Rydlówka....mam adres- czy ktoś mógłby pomóc i tam podjechać???? Błagam o pomoc....
Popatrzcie.
Unia ( wołali na nią Nuria) - spisałam opiekunów z dowodu osobistego- była w Krakowie na ul. Rydlówka....mam adres- czy ktoś mógłby pomóc i tam podjechać???? Błagam o pomoc....
- Załączniki
-
- Unia 8 tyg.jpg (70.07 KiB) Przejrzano 3109 razy
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Jestem z Bea w kontakcie stara się dotrzeć do właścicieli suni, tylko oni mieszkają w Krakowie a suka pod Opolem 

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Głowa też dla mnie taka jak Uchatka.hania pisze:Ze znaczeń wygląda jak Unia.
- aganowaczek
- Gadu-Gadu: 0
Jeśli jest adres i nazwisko właścicieli Unii to można zadzwonić do Biura Numerów i zadzwonić do nich - będzie najszybciej
Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136
W Biurze Numerów- nie ma telefonu zarejestrowanego pod tym adresem
Komórka jaką mam jest sprzed roku- nie aktualna (tzn nie ma takiego numeru
)
Wysłałam maila- odszukałam adres- ale też nie wiem....
Mam na umowie adres z dowodu- wysyłałam jej metrykę tam, więc mieszkali- to Kraków- dzisiaj wieczór ( dzięki niezawodnej w biedzie-MagdzieM) ktoś tam pojedzie i zobaczymy czy odszukamy właścicieli

Komórka jaką mam jest sprzed roku- nie aktualna (tzn nie ma takiego numeru

Wysłałam maila- odszukałam adres- ale też nie wiem....
Mam na umowie adres z dowodu- wysyłałam jej metrykę tam, więc mieszkali- to Kraków- dzisiaj wieczór ( dzięki niezawodnej w biedzie-MagdzieM) ktoś tam pojedzie i zobaczymy czy odszukamy właścicieli

Ostatnio zmieniony piątek 17 gru 2010, 14:48 przez bea100, łącznie zmieniany 1 raz.
Jaka jest możliwość wyciągnięcia tej suni ze schroniska?
Jest na kwarantannie- ma ciepło- jest podobno w dobrym stanie, więc się długo nie błąkała; całe szczęście.
Poczekajmy do wieczora. Na adres jaki mam wysyłałam poleconym metrykę- więc to nie jest martwy adres. Może jakimś cudem- odszukamy właścicieli.
A jak nie- ja jej tam tak nie zostawię.
Najgorzej, że ja taka kaleka nadal
Mam wszystkie papiery miotu- z numerem tatuażu. Myślę, że to powinno wystarczyć by udowodnić, że to pies z mojej hodowli. A hodowcy powinni wydać
Poczekajmy do wieczora. Na adres jaki mam wysyłałam poleconym metrykę- więc to nie jest martwy adres. Może jakimś cudem- odszukamy właścicieli.
A jak nie- ja jej tam tak nie zostawię.
Najgorzej, że ja taka kaleka nadal

Mam wszystkie papiery miotu- z numerem tatuażu. Myślę, że to powinno wystarczyć by udowodnić, że to pies z mojej hodowli. A hodowcy powinni wydać

I nr tatuażu sie zgadza?