OGARY POSZŁY w ŁOWISKO

Awatar użytkownika
miszakai
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Re: OGARY POSZŁY w ŁOWISKO

Post autor: miszakai »

ania N pisze:A podałbyś ten przepis na chodzenie przy nodze Bo u nas to wzorcowo z tym nie jest
:prosze_1:
A wątek super :piwko: Bardzo fajnie się czyta chociaż dał mi do myślenia czy w ogóle się nadaję do czegoś takiego. Ścieżki, zagroda to jedno a to jak opisujecie konkretne sytuacje w łowisku - zupełnie inna sprawa :?
Obrazek
Ł-Bohun

Post autor: Ł-Bohun »

Aniu N, niestety nie mogę -wybacz, ale obiecałem Kol. Krzysztofowi,że nikomu nie powiem, tylko dlatego mi go pokazał i tylko On może mnie zwolnić z danego słowa.

Pozdrawiam
Jarek
Exitus acta probat
http://www.myslistwozogary.pl" onclick="window.open(this.href);return false; ; http://www.ogarowegranie.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
hodowla Ogarów Polskich - "Ogarowe Granie"
Awatar użytkownika
NEMROD

Post autor: NEMROD »

Ł-Bohun dobre. Ale jestem pewien że tak właśnie było. A na marginesie to byłem w Goraju i tam się poznaliśmy, fajnie że tak łyknąłeś bakcyla (ogara). A patent nie zły nie?
Awatar użytkownika
Aszemi
Gadu-Gadu: 4921992
Kontakt:

Post autor: Aszemi »

Super chłopaki chwalcie się chwalcie tylko szczujecie i denerwujecie a reszta niech się męczy szczególnie na śniegu czy na lodzie fajnie się jeździ za psem na smyczy :niewka:
Obrazek
Obrazek
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
Awatar użytkownika
miszakai
Kontakt:

Post autor: miszakai »

Chołota :zly3:
Obrazek
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

Ł-Bohun pisze:Aniu N, niestety nie mogę -wybacz, ale obiecałem Kol. Krzysztofowi,że nikomu nie powiem, tylko dlatego mi go pokazał i tylko On może mnie zwolnić z danego słowa.

Pozdrawiam
Jarek
NEMROD pisze:Ł-Bohun dobre. Ale jestem pewien że tak właśnie było. A na marginesie to byłem w Goraju i tam się poznaliśmy, fajnie że tak łyknąłeś bakcyla (ogara). A patent nie zły nie?

Powiem tak - bardzo to niefajne...bo albo się pisze albo nie pisze w ogóle.
Ewentualnie możemy przyjąć zasadę przy każdym pytaniu o radę "Wiem!...ale nie powiem!"
Jakoś nie zauważyłam, żeby ktoś kto wiedział jak pomóc w jakieś sytuacji pisał na forum " Wiem jak ten problem rozwiązać ale to tajne /poufne więc słowa nie pisnę"
To by się wtedy początkujący masy rzeczy dowiedzieli .... :roll:

Nie rozumiem takich "tajemnic", w końcu to nie przepis na szlachetną nalewkę znaną na całym świecie od lat wyrabianą w rodzinie ...
No chyba, że ktoś chce zostać "Zaklinaczem ogarów", napisać o tym książkę i zrobić program na Discovery czy innym Animal Planet i za robić duuuużo pieniędzy (głównie dolarów) 8-)
Awatar użytkownika
NEMROD

Post autor: NEMROD »

Ania.W to nie tak jak myślisz. Staję w obronie Bohuna on po prostu (ja tak myślę) wie że ja to ja a obiecał K.J. że nikomu nie powie, a my się dobrze znamy i mógł bym mu powiedzieć że ten Bohun to taki a taki :tia: . Jest słowny i tyle. Mógł się nie chwalić że wie coś takiego. A mnie nikt o nic nie pytał. A ja nic nikomu nie obiecywałem :jezyk_3:
Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

No to Nemrod ,.....dawaj.... :silacz: :prosze_1:
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Jacek

Post autor: Jacek »

Jak Nemrod zdradzi to go Bohun podkabluje do Krzysztofa. :gleba: :gleba: :gleba:
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

Jacek pisze:Jak Nemrod zdradzi to go Bohun podkabluje do Krzysztofa. :gleba: :gleba: :gleba:
dokładnie o tym pomyślałam - prawie jak dzieci, ale cóż mężczyźni :jezyk_3:
ODPOWIEDZ