Co na biegunkę i wymioty?
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Re: Co na biegunkę i wymioty?
Czyli pewnie ta kosteczka... Najważniejsze że już lepiej 

Tak mi się zdaje że to ta nieszczęsna kosteczka...
Mam nadzieję że noc będzie spokojna...
Mam nadzieję że noc będzie spokojna...
Oby była spokojna. Mam nadzieję, że już będzie dobrze. Ale pamiętaj o głodówce dla niego. Dobranoc.
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Jeśli pije- to dobra wieść.
Mam nadzieję, że noc była już spokojna.
Głodówka a jeśli posiłek to papa z ryżu z marchwią- małe ilości a częściej ....a jakby nie chciał to dołóż mu do tego łyżeczkę prawdziwego masła przed podaniem- wtedy powinien zjeść. Ja bym pociągnęła tym ze 2 dni. Bułka z masłem też może być (jeśli masz sucharka to lepiej). No i węgiel.
Mam nadzieję, że noc była już spokojna.
Głodówka a jeśli posiłek to papa z ryżu z marchwią- małe ilości a częściej ....a jakby nie chciał to dołóż mu do tego łyżeczkę prawdziwego masła przed podaniem- wtedy powinien zjeść. Ja bym pociągnęła tym ze 2 dni. Bułka z masłem też może być (jeśli masz sucharka to lepiej). No i węgiel.
Noc minęła w miarę dobrze - jedno wyjście na balkon było 
Rano obudziłam się z czaprakową poduszką grzejną obok siebie..
Zaraz pędzę po ryż i marchewkę.

Rano obudziłam się z czaprakową poduszką grzejną obok siebie..

Zaraz pędzę po ryż i marchewkę.
- ogończyk
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
A po co? Nie, no zlituj się nad jego wyczerpanym organizmem. Węgiel woda suchy chleb. I to najkrócej do wieczora. Zresztą rób jak chcesz. Fajnie, że jest lepiej. Pdr.
"...Czasem, psy dojadają po nas. Czasami my po psach...."
Ja też by, raczej przegłodziła w ogóle.. tak jak u człowieka... Dobrze że już lepiej.
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Oj źle się zrozumieliśmy
Marchewka i ryż ( z mięskiem ) będzie dla nas....Pałasz jutro dostanie

Marchewka i ryż ( z mięskiem ) będzie dla nas....Pałasz jutro dostanie

Hihihihi:) No to dla Was koniecznie masełko do tego:) Smacznego:)
Suchy chleb zdecydowanie nie jest dietetycznym jedzeniem dla psa...ogończyk pisze:A po co? Nie, no zlituj się nad jego wyczerpanym organizmem. Węgiel woda suchy chleb.