Largo
Re: Largo
Jestem panikarą. Tyle, że tym razem moje panikarstwo wyszło w sumie na dobre. Niby nic się nie działo...pies pełen wigoru, ładnie je, ładnie się załatwia tylko coś schudł za bardzo...
Pierwsza myśl pasożyty. Ale w qpie nic nie wyszło. Piotrek stwierdził, że przeginam i znowu nie potrzebnie panikuję no ale dla świętego spokoju to możemy do wet pojechać żeby mu krew zbadała.
I co wyszło? Pier....lony pierwotniak!
Zimą! Żadnych objawów oprócz tej utraty wagi.
Po prostu sobie powolutku zaczął niszczyć czerwone krwinki...
I wiecie co wet powiedziała? Że sama osobiście tego dnia osiem kleszczy zdjęła psom. Skubane się budzą z hibernacji przyniesione do domu wraz z drewnem kominkowym i idą sobie na żer...
Largo jest w tej chwili po trzech dawkach leków.
Ale generalnie bardzo zadowolony z niego pies.
Pierwsza myśl pasożyty. Ale w qpie nic nie wyszło. Piotrek stwierdził, że przeginam i znowu nie potrzebnie panikuję no ale dla świętego spokoju to możemy do wet pojechać żeby mu krew zbadała.
I co wyszło? Pier....lony pierwotniak!

Po prostu sobie powolutku zaczął niszczyć czerwone krwinki...
I wiecie co wet powiedziała? Że sama osobiście tego dnia osiem kleszczy zdjęła psom. Skubane się budzą z hibernacji przyniesione do domu wraz z drewnem kominkowym i idą sobie na żer...

Largo jest w tej chwili po trzech dawkach leków.
Ale generalnie bardzo zadowolony z niego pies.
- Załączniki
-
- 2010_12_10_01.jpg (115.58 KiB) Przejrzano 492 razy
Pozdrawiam Gosia
Largo w locie - fantastyczne zdjęcie! Doskonała jakość
Aż mnie zatkało z zachwytu.... ale ten uśmiecha a'la Joker - bezcenny!
Nawet oczy mu się śmieją na tym zdjęciu, co chyba nie jest proste do uzyskania przy melancholijnym spojrzeniu ogara 

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Czemu moje zdjęcia nie są takie ostre
Cudownie latasz Largo i nie daj się pierwolcom.

Cudownie latasz Largo i nie daj się pierwolcom.

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;