ania N
norowców ci u nas dostatekNie no to kolejna ogarza specjalizacja - płochaczTo teraz czekamy na jakiegoś norowca
![]()

A Łoza w dodatku pieknie nauczyła się pozować

norowców ci u nas dostatekNie no to kolejna ogarza specjalizacja - płochaczTo teraz czekamy na jakiegoś norowca
![]()
Mamy, mamy...ania N pisze:Nie no to kolejna ogarza specjalizacja - płochaczTo teraz czekamy na jakiegoś norowca
![]()
Mnie pomaga to, że ja widzę, kiedy ona szuka bażanta i mniej więcej spodziewam się, z której strony wystartuje. Ale faktycznie same faceciki załapały się na fotki więc dość efektownie wyglądająirie pisze: U nas te ptaszki tez czasem bywaja wyploszone na psich spacerkachale ledwo sie poderwa i juz znikaja, dopiero na tych zdjeciach widze, jak one ladnie w locie wygladaja
dawniejszymi czasy po naszym ogrodzie chodzily, ale odkad sa psy, to ptaki sie wyniosly.
Oj to może coś będę dla ciebie miała...ale muszę się zebrać do foceniaketrin pisze:a mnie owszemAnia W pisze:
kryminalnych historii więc też nie będzie. Nie powiem, żeby mnie to martwiło![]()
Faktycznie zziajana była bardzokwadra pisze:ladna jesien nie ma co, nawet bez kolorow
Łoza moglaby z Basiem brac udzial w konkursie na najdluzszy jezyk
makaveli pisze:super zdjęcia, no i fajniutkie miejsce na spacer
Ale dla ludzi, którzy nie mają ogarów to nie jest oczywisteBasiaM pisze:Łeeeeeee, moje psiury spod śniegu wykopują prawdziwe skarby![]()
Trochę jaśnieje na udach i lekkie przesianie się pojawia...może to przez to światłoBasiaM pisze: Łoza ściemniała czy mi się wydaje
I kto to mówi...ta osoba co same fotki roślinek wkleja (skądinąd cudne)ketrin pisze:no wreszciebo juz zapomniałam jak Łozucha wygląda
moge powiedzieć że w stolicy tyle samo śniegu co w Łodzi
PS. wklej też swoje bo wiosną Cie nie poznam
Biała paszcza też mi się bardzo podobairie pisze:Loza z biala paszcza - swietna
Fajnie jak na spacerze kolege mozna spotkac. U nas tylko sarny sie trafiaja. I wcale sie nie chca bawic, tylko uciekaja
To by musiała całą głowę w śnieg wsadzićAszemi pisze:Łoza się chciała upodobnić do Barda pewnie
Hihi dla Salwy taki to nie kolega bo ona to głównie z tych uciekającychAnia W pisze:Kolega nie był najfajniejszy na świecie bo...też tylko chciał uciekać i żeby go gonić.
To się Łoza trochę wkurzyła i...zjeżyła
a nie wsadzałaAnia W pisze:To by musiała całą głowę w śnieg wsadzić