Irtysz Poszły w Las
- asiastabryla
- Gadu-Gadu: 0
Irtysz Poszły w Las
Irtysz Poszły w Las ur. 03.10.2010
Matka: Dunja Grające Trawy
Ojciec: Amon Olfactus
Witam!
Od soboty jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami ogarka Irtyszka. Jest przecudowny i (tu muszę się pochwalić) baaardzo mądry. Zrobiłam mu toaletę z ceratki wyłożonej papierem, dopilnowałam raz, żeby się w tym miejscu załatwił i od teraz nie muszę już nawet pilnować. Mój mądry maluszek sam idzie do toalety!!!
Matka: Dunja Grające Trawy
Ojciec: Amon Olfactus
Witam!
Od soboty jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami ogarka Irtyszka. Jest przecudowny i (tu muszę się pochwalić) baaardzo mądry. Zrobiłam mu toaletę z ceratki wyłożonej papierem, dopilnowałam raz, żeby się w tym miejscu załatwił i od teraz nie muszę już nawet pilnować. Mój mądry maluszek sam idzie do toalety!!!
Re: Irtysz Poszły w Las
Pozdrawiamy po sąsiedzku
przyrodniego braciszka, cudaśny
, a grzeczny i mądry no ba ...... 

Tata Amon też nie z tych głupichBasiaM pisze:Cuuudny jesti mądry bo to synuś Duni wkońcu
![]()
Pozdrawiamy brata

Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
- agata-budynek
- Gadu-Gadu: 0
Witamy przystojniaka 

- Malgosiaczek_27
I my serdecznie witamy
Prosimy o duuużo fotek, bo maluszki szybko rosną i trzeba się troszkę spieszyć z ich podziwianiem
Oczywiście im większe, tym ładniejsze...no ale maluszek to maluszek...śliczny ten Wasz Irtysz
Pozdrowienia od Nutki

Prosimy o duuużo fotek, bo maluszki szybko rosną i trzeba się troszkę spieszyć z ich podziwianiem

Oczywiście im większe, tym ładniejsze...no ale maluszek to maluszek...śliczny ten Wasz Irtysz

Pozdrowienia od Nutki