Kalendarz wystaw 2011 r.
Moderator: BACHMATsforanemroda
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: Kalendarz wystaw 2011r.
Czy już wiemy kto będzie na klubówce sędziował?
Też jestem ciekawa?????kasiawro pisze:Czy już wiemy kto będzie na klubówce sędziował?
Byle pogoda była nie taka jak w tym roku.Danusia pisze:Też jestem ciekawa?????kasiawro pisze:Czy już wiemy kto będzie na klubówce sędziował?

Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
Czy nie nie da rady uzupełniać pierwszego postu o sędziego. Uprościło by to planowanie udziałów w wystawach.
Rzadko jedziemy na wystawę z uwagi na osobę sędziego. Czasami jednak rezygnujemy z tego powodu.
Rzadko jedziemy na wystawę z uwagi na osobę sędziego. Czasami jednak rezygnujemy z tego powodu.

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Zbyszku Danusia zakłada poszczególne wystawy i tam podaje sędziego.......myślę, że to jeszcze za wcześnie, bo czasami też jest też zmiana.....pierwsze wystawy mają podane obsadę sędziowską na stronie ZKwP.ZbyszekC pisze:Czy nie nie da rady uzupełniać pierwszego postu o sędziego. Uprościło by to planowanie udziałów w wystawach.
Czy młodzieżowy champion może startować w wystawie w lesznie w klasie pośredniej czy też otwartej?
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Na wystawie championów nie ma klas wystawowych...psy ocenia się wg. rasy i płci
czyli wszystkie zgłoszone Ogary (psy) championy są w jednej klasie
to samo z Ogarami ( suczkami) championkami
czyli wszystkie zgłoszone Ogary (psy) championy są w jednej klasie
to samo z Ogarami ( suczkami) championkami
Na naszej stronie klubowej jest podany kalendarz wystaw na 2011r z obsadą sędziowską.......można sobie zaplanować.
Są sędziowie na :
Gdańsk (styczeń), Głogów, Bydgoszcz x2, Rzeszów, Leszno Championów i Leszno Prestige, Jarosław, Dzwonków, Katowice, Legionowo, Zabrze (wiosna), Grudziądz ( ale to trzeba wyjaśnić) , Częstochowa x 2, , Lublin (kwiecień), Opole, Łódź,Bytom Ras polskich i Bytom krajowa, Szczecin, Nowy Targ, Chojnice, Sopot, Nowy Sącz, Chorzów i Rybnik
Tyle znalazłam.
Gdańsk (styczeń), Głogów, Bydgoszcz x2, Rzeszów, Leszno Championów i Leszno Prestige, Jarosław, Dzwonków, Katowice, Legionowo, Zabrze (wiosna), Grudziądz ( ale to trzeba wyjaśnić) , Częstochowa x 2, , Lublin (kwiecień), Opole, Łódź,Bytom Ras polskich i Bytom krajowa, Szczecin, Nowy Targ, Chojnice, Sopot, Nowy Sącz, Chorzów i Rybnik
Tyle znalazłam.
"Zagraj ma ton niemal basowy.Śpiewak trochę wyższy i spełnia rolę barytonu. Lutnia ma piękny matowy głos, a Nutka najcieniej i najwyżej ciągnie. Wszystkie tworzą chór.
To jest myśliwski śpiew, w którym dźwięczy cała psia radość życia "
To jest myśliwski śpiew, w którym dźwięczy cała psia radość życia "
- miszakai
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Co wyjaśnić z Grudziądzem? A co to był za sędzia, który z Uchatego zrobił dzikiego psa? 

Ostatnio zmieniony sobota 15 sty 2011, 19:14 przez miszakai, łącznie zmieniany 1 raz.