IV MWPR Kielce, 13-14.11.2010r. (CACIB)
Moderator: BACHMATsforanemroda
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: IV MWPR Kielce, 13-14.11.2010r. (CACIB)
Halicz już zrobił się taki poważny pies gończy.
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Bakasiawro pisze:Halicz już zrobił się taki poważny pies gończy.

a tak na serio faktycznie ostatnio zmężniał i stał się taki...dorosły

chociaż po szczenięcemu sępi od każdego...i kocha dalej wszystkich ludzi ( nie ważne czy mają smakołyki czy nie...on zakłada, że mogą mieć

myślisz ,że tylko dla smakołykówchociaż po szczenięcemu sępi od każdego...i kocha dalej wszystkich ludzi ( nie ważne czy mają smakołyki czy nie...on zakłada, że mogą mieć![]()

Super oceny !

Gratulacje dla Halicza
dla rudych pieknosci
i dla wszystkich ogarow 

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Jeszcze raz gratki dla zwycięzców.
Trochę fotek z wystawy - które nadają się do pokazania - jakość fatalna.
Ta para powinna być wszystkim znana. Dora z Łopienia i uśmiercony przez niektórych Bohun - piesek 10 letni w świetnej kondycji. Nasz szałaput - FIORD Węszynosy - Halicz Fiord na ringu - postanowił dosłownie wygryźć konkurencję . Nie wiem co w niego wstąpiło - nigdy się tak nie zachowywał.
Drugie wejście - już mu rozum wrócił.
Kto by pomyślał że to ten sam pies co na poprzednim zdjęciu.
Łycar z Kontrabasem
Dora z Łopienia
Dora ponownie.
I jeszcze raz Bohun - bardzo mi się podobał. (Fajny charakter, piękne zęby i oczy.)

Trochę fotek z wystawy - które nadają się do pokazania - jakość fatalna.
Ta para powinna być wszystkim znana. Dora z Łopienia i uśmiercony przez niektórych Bohun - piesek 10 letni w świetnej kondycji. Nasz szałaput - FIORD Węszynosy - Halicz Fiord na ringu - postanowił dosłownie wygryźć konkurencję . Nie wiem co w niego wstąpiło - nigdy się tak nie zachowywał.

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
To teraz wiemy w kogo sie wdala Wierna:)
Tatus jak zawsze piekny, gratulacje dla wszystkich.
Bohun bardzo fajny piesek
Tatus jak zawsze piekny, gratulacje dla wszystkich.
Bohun bardzo fajny piesek

be the person your dog thinks you are
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Jeszcze raz zmęczony weteran
Inne ciekawostki z ringu - gończy Hamiltona
Griffon - strasznie pocieszne psy
I honorowe miejsce dla zwycięzcy.

Griffon - strasznie pocieszne psy

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
Już mógł tej Dory nie dyskwalifikować, tylko jakąś bdb dać, chyba że była za bardzo w typie gp.
Nie wiem, nie byłam i nie widziałam jej w realu.
Ale jak tak ocenia, to psy typu Zojka, Zagaj też mogą u niego być zdyskwalifikowane...
Będziecie je wystawiać?
(Sorry za małego offa)
Nie wiem, nie byłam i nie widziałam jej w realu.
Ale jak tak ocenia, to psy typu Zojka, Zagaj też mogą u niego być zdyskwalifikowane...

Będziecie je wystawiać?
(Sorry za małego offa)
Proszę odpowiedzieć laikowi- czy Dora to jest młoda, jeszcze niewybarwiona suka? Czy takie umaszczenie u ogara jest zgodne ze wzorcem?
Czy może jest to ogar zbliżony do typu Gończego Polskiego? Słabo się w tym orientuję ale moich profanich oczach sunia wygląda jak mix gończo-ogarowy. Czy robiono może takie krzyżówki?
W sierpniu, na na Lubelskich Spotkaniach z Tradycją i Kulturą Łowiecką w Zwierzyńcu podobnie wyglądający pies był prezentowany jako ogar polski. A mi się bardziej z takim przerośniętym, grubokościstym gończym raczej kojarzył. ( I też miał takie fajne, gęste, nieprzemakalne futro jak ogar)
Czy może jest to ogar zbliżony do typu Gończego Polskiego? Słabo się w tym orientuję ale moich profanich oczach sunia wygląda jak mix gończo-ogarowy. Czy robiono może takie krzyżówki?
W sierpniu, na na Lubelskich Spotkaniach z Tradycją i Kulturą Łowiecką w Zwierzyńcu podobnie wyglądający pies był prezentowany jako ogar polski. A mi się bardziej z takim przerośniętym, grubokościstym gończym raczej kojarzył. ( I też miał takie fajne, gęste, nieprzemakalne futro jak ogar)
Dora jest KW.