Będziemy

Myślę że da się bo są różne domki ale przydziały będę robić późniejDanuta pisze:Będziemy, pewnie 2 ludzie i pies - jaka tam konfiguracja? Da się cały domek?
nie licząc dojazdu to 30zł mieliśmy w październiku na zlocie ale może byś więcej np 35zł od os za noc cały czas czekam na odp jak nas potraktują w wakacjezybalowie pisze: A jakie to są koszty?
Hmm zapytaj się Ogarów czy będą dyskryminować inne rasymonik pisze:czy można z inną rasą, czy będą dyskryminowane, czy tylko ogry i gp?
Za Wasze ogry Wy odpowiadacieAszemi pisze:Hmm zapytaj się Ogarów czy będą dyskryminować inne rasymonik pisze:czy można z inną rasą, czy będą dyskryminowane, czy tylko ogry i gp?
A jaka rasa, bo niektóre np. Amon nie tolerujemonik pisze:Za Wasze ogry Wy odpowiadacieAszemi pisze:Hmm zapytaj się Ogarów czy będą dyskryminować inne rasymonik pisze:czy można z inną rasą, czy będą dyskryminowane, czy tylko ogry i gp?
Za zobaczenie na żywo ACD to ja bym dużo dałamonik pisze:Myślę, że Amon do tej pory nie spotkał bouviera lub australian cattle doga na swej drodze, a jeśli tak to mało![]()
W Szczecinie chyba jest jeden rudy ACD, a moją sucz nie wiem, czy wezmę na zlot, wszystko będzie zależeć od kilku rzeczyzybalowie pisze:[...]
Za zobaczenie na żywo ACD to ja bym dużo dała
A se będę mogła fote strzelić?Powiedz, że taaaaaaak!