Fundacja JAK PIES Z KOTEM
Re: Fundacja JAK PIES Z KOTEM
a rozmiar M to na jaki wzrost tak mniej więcej ?
bo się przymierzam do brązowej

Mniej więcej jej długość to 72 cm 
Nie umiem powiedzieć na jaki wzrost.

Nie umiem powiedzieć na jaki wzrost.
to w takim razie biorę brązową M i proszę o dane do przelewu 

Na pewno w ciągu najbliższych dwóch dni zacznę wysyłac koszulki ale proszę o trochę cierpliwości - ze względu dużą awersję jaką mam do mojej poczty (kolejki
) staram się zebrać większą partię 

koszulka przyszła
bardzo fajna, jak ktoś się zastanawia i nie może się zdecydować, to polecam 

Cieszę się że dotarła
(wysyłałam w zeszły piątek- długo to trwało
)
I bardzo się cieszę że się podoba

I bardzo się cieszę że się podoba

ZAPRASZAMY DO KOLEJNEGO KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO !

Tym razem temat konkursu to „ Dzieciaki i zwierzaki” a celem konkursu jest zaprezentowanie relacji dziecko – zwierzę i podkreślenie roli, jaką zwierzę może mieć w rozwoju dzieci i kształtowaniu u nich prawidłowych postaw wobec słabszych stworzeń. Ważne jest również promowanie bezpiecznych kontaktów ze zwierzętami .
Konkurs skierowany jest do wszystkich fotografujących amatorów bez podziału na kategorie wiekowe
Każdy autor może zgłosić maksymalnie 3 fotografie o wymiarach nie mniejszych niż 1800x1200 pikseli ( najmilej widziane duże zdjęcia : 2480x3508 pikseli ) w formacie jpg, bez podpisów i znaków.

Fotografie należy przesyłać mailem na adres : fundacja.jakpieszkotem@gmail.com
Do nadesłanych prac należy dołączyć informacje dotyczące autora: imię i nazwisko, data urodzenia, adres zamieszkania, telefon oraz e-mail kontaktowy. Dane te będą dostępne tylko dla organizatora aż do chwili wyłonienia zwycięzców.
Nadsyłanie prac w nieprzekraczalnym terminie od 28 października 2010 r. do 31 grudnia 2010r.
Ocena prac przez Jury nastąpi w terminie do 10 stycznia 2011 r.
Wyniki konkursu zostaną podane do 15 stycznia 2011 r. na stronach Fundacji JAK PIES Z KOTEM.

Nagrody:
- plecaki
- książki, albumy przyrodnicze oraz poradniki o zwierzętach,
- filmy DVD.
- akcesoria dla zwierząt.
Myślę, że bardzo wdzięczny temat .
ZAPRASZAMY!
Regulamin w całości dostępny na naszej stronie.

Tym razem temat konkursu to „ Dzieciaki i zwierzaki” a celem konkursu jest zaprezentowanie relacji dziecko – zwierzę i podkreślenie roli, jaką zwierzę może mieć w rozwoju dzieci i kształtowaniu u nich prawidłowych postaw wobec słabszych stworzeń. Ważne jest również promowanie bezpiecznych kontaktów ze zwierzętami .
Konkurs skierowany jest do wszystkich fotografujących amatorów bez podziału na kategorie wiekowe
Każdy autor może zgłosić maksymalnie 3 fotografie o wymiarach nie mniejszych niż 1800x1200 pikseli ( najmilej widziane duże zdjęcia : 2480x3508 pikseli ) w formacie jpg, bez podpisów i znaków.

Fotografie należy przesyłać mailem na adres : fundacja.jakpieszkotem@gmail.com
Do nadesłanych prac należy dołączyć informacje dotyczące autora: imię i nazwisko, data urodzenia, adres zamieszkania, telefon oraz e-mail kontaktowy. Dane te będą dostępne tylko dla organizatora aż do chwili wyłonienia zwycięzców.
Nadsyłanie prac w nieprzekraczalnym terminie od 28 października 2010 r. do 31 grudnia 2010r.
Ocena prac przez Jury nastąpi w terminie do 10 stycznia 2011 r.
Wyniki konkursu zostaną podane do 15 stycznia 2011 r. na stronach Fundacji JAK PIES Z KOTEM.

Nagrody:
- plecaki
- książki, albumy przyrodnicze oraz poradniki o zwierzętach,
- filmy DVD.
- akcesoria dla zwierząt.
Myślę, że bardzo wdzięczny temat .
ZAPRASZAMY!
Regulamin w całości dostępny na naszej stronie.
Widocznie poczty warszawska i krakowska nie przepadają za sobąAnia W pisze:Cieszę się że dotarła(wysyłałam w zeszły piątek- długo to trwało
)