Pomóżcie!
Pomóżcie!
Podczas jazdy wieczorem wracając do domu wyleciała mi sarna. Zbiłam sobie prawą lampę, zderzak się urwał a błotnik się zgiął.
Strasznie spanikowałam. Usiadłam w rowie i zaczęłam płakać nie wiedząc co mam robić. Powstał problem ale w końcu przywiozą mi auto na lawecie do domu.
Auto nie było ubezpieczone w autocasco. Powstał problem jak go teraz naprawić. Ile to kosztuje? I gdzie się naprawia takie samochody? Gdzie dostane części do auta?
Strasznie spanikowałam. Usiadłam w rowie i zaczęłam płakać nie wiedząc co mam robić. Powstał problem ale w końcu przywiozą mi auto na lawecie do domu.
Auto nie było ubezpieczone w autocasco. Powstał problem jak go teraz naprawić. Ile to kosztuje? I gdzie się naprawia takie samochody? Gdzie dostane części do auta?
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Re: Pomóżcie!
agniesia
z Twojego postu wynika , że dalej jestes spanikowana
podstawowe pytanie...dlaczego pytasz nas???
czyżby Ogary w jakis sposób były związane z Twoim autem/sarną/niewiedzą dotyczącą warsztatów samochodowych
z Twojego postu wynika , że dalej jestes spanikowana

podstawowe pytanie...dlaczego pytasz nas???
czyżby Ogary w jakis sposób były związane z Twoim autem/sarną/niewiedzą dotyczącą warsztatów samochodowych

Bo ogary to psy myśliwskie a sarna to zwierzyna łowna, nie?
Żarty żartami ale sama jestem ciekawa dlaczego właśnie na tym forum takie pytanie.

Żarty żartami ale sama jestem ciekawa dlaczego właśnie na tym forum takie pytanie.
Ja myślę, że to zwykła "ściema" i teraz tylko troll czeka aż rozpocznie się dyskusja.
Proponuję aby admin usunął cały wątek.
Proponuję aby admin usunął cały wątek.

- miszakai
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:

Lampy - w Południowej Kniei,agniesia pisze:Gdzie dostane części do auta?
Zderzak - na pewno do dostania w hodowli Poszły w Las,
Błotnik - w Niemczańskich Wzgórzach; mają też dobre zamienniki

A jak kiedyś potrącisz bażanta to wyślij go do mnie - szukam materiałów szkoleniowych dla seterów 

Miała być kaczka a nie bażantDarianna pisze:A jak kiedyś potrącisz bażanta to wyślij go do mnie - szukam materiałów szkoleniowych dla seterów

- kasianiolek
A ja się zastanawiam, co się stało z potrąconą sarną
Została zabita, czy przez wiele godzin umierała w rowie.....

Została zabita, czy przez wiele godzin umierała w rowie.....
- miszakai
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
W rowie to płakała agniesiakasianiolek pisze:czy przez wiele godzin umierała w rowie.....

A tak poważnie to miejmy nadzieję, że obrażenia nie były ciężkie. Pewnie uciekła; co dalej nigdy się nie dowiemy