Węszynosy
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Re: Węszynosy
I teraz będziemy pić bursztyniankę 

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
miszakai pisze:Jakiego Bursztyna?weszynoska pisze:niedawno dostałam fotki brata Bursztyna![]()

a moze jakies pozowane zdjecia Luny sie znajda?
Luna wybiera sie w tym roku jeszcze gdzies na wystawe? chetnie bym ja obejrzała na żywo 

charty polskie...
- weszynoska
- Kontakt:
Na pozowane mam za słaby aparat
ona sama się w locie nie zatrzyma
może skuszę córkę ...to coś zrobimy, ale jakoś czasu brak przy tych wszystkich zajęciach
planowałam wystawę w Kielcach w kl. młodzieży..ale właśnie wyczytałam, że charty są w sobotę a ja mam ogary i gończe w niedzielę
nie dam rady tego połączyć, ani jeździć 2 x więc Lunka musi zaczekać do Rzeszowa, ogromnie mi szkoda, że się tak grupy rozjechały

może skuszę córkę ...to coś zrobimy, ale jakoś czasu brak przy tych wszystkich zajęciach
planowałam wystawę w Kielcach w kl. młodzieży..ale właśnie wyczytałam, że charty są w sobotę a ja mam ogary i gończe w niedzielę
nie dam rady tego połączyć, ani jeździć 2 x więc Lunka musi zaczekać do Rzeszowa, ogromnie mi szkoda, że się tak grupy rozjechały
No niestety Kielce sie tak ułożyły ;)my moze sie wybierzemy... Jeszcze przypomne, ze jest Hubertus i próby pracy chartów polskich w Świerklancu 16 października
moze akurat bedziecie mieć czas....

charty polskie...
- weszynoska
- Kontakt:
Nie ma szans...mam małe ogarusie do oddania nowym właścicielom w tym terminie.
Poza tym, ja totalnie nie mam czasu, pozostawienie domu na dwa dni to dla mnie ogrom nagromadzonych zaległości, mój mąż strasznie nie lubi jak jadę sama a we dwoje nie możemy
na dzień dzisiejszy mamy naszych psiaków ( ze szczeniętami włącznie) 17 szt.
2 koty
i kilka psów hotelowych
tego się nie da tak zostawić...już wyjazd do mamy chociażby na niedzielny obiad czasami jest nie do wykonania
Poza tym, ja totalnie nie mam czasu, pozostawienie domu na dwa dni to dla mnie ogrom nagromadzonych zaległości, mój mąż strasznie nie lubi jak jadę sama a we dwoje nie możemy
na dzień dzisiejszy mamy naszych psiaków ( ze szczeniętami włącznie) 17 szt.
2 koty
i kilka psów hotelowych
tego się nie da tak zostawić...już wyjazd do mamy chociażby na niedzielny obiad czasami jest nie do wykonania
- weszynoska
- Kontakt:
Karolina pisze: jest Hubertus i próby pracy chartów polskich w Świerklancu 16 października
gdzie mogę o tym przeczytać???
jakiś regulamin itp...
Luna ma dopiero 9 miesięcy ...
Za jakiś czas zawita do was BasiaM odebrać prawdziwego ogara to oni mają taki aparat u takiego fotografa że hoho ale mogliście na zlocie poprosić Irie żeby zrobiła wykład z fotografii psa w ruchu ona jest w tym niezławeszynoska pisze:Na pozowane mam za słaby aparatona sama się w locie nie zatrzyma

- tutaj jest regulamin próby pracy chartów, Lunka jest co prawda za młoda, ale w biegu pokazowym może bez problemu brac udziałgdzie mogę o tym przeczytać???
jakiś regulamin itp...
Luna ma dopiero 9 miesięcy ...

http://www.klubchartapolskiego.zkwp.pl/probypracy.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Niestety najwięcej charcich imprez, wystaw, badań jest na śląsku/ małopolsce, tutaj jest najwięcej charciarzy, także na przyszłość chcąc brać udział w wystawach klubowych, coursingach, wyścigach czy próbach pracy, trzeba nastawić sie na podróż i odpowiednio wcześniej zaznaczyć w kalendarzu

miło by było widywać Lunke na charcich imprezach

charty polskie...