Miot I w Poszły w Las W-wa 03.10.2010
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Re: Miot I w Poszły w Las W-wa 03.10.2010
Gratulacje- cały zlot trzymał kciuki nie wspominając o toastach za Wasze zdrowie 

brawo brawo!!! gratulacje dziewczynki że was tak dużo 

no a Rosa ma dziś 7 urodziny- więc fajny prezent---z którego jeszcze nie zdaje sobie sprawy hehehe 

Wspaniale wiesci! Gratulacje!
Zdrowia, zdrowia i jeszcze wiecej zdrowia dla Was

Zdrowia, zdrowia i jeszcze wiecej zdrowia dla Was

Gratulacje!
Gratulacje
Zdrowia dla psiaków i opiekunów

Zdrowia dla psiaków i opiekunów

Dziękujemy Wszystkim za miłe słowa i gratulacje
.
Maluchy mają się doskonale, rosną, jedzą i wygrzewają się pod lampą kwoką- czyli "żyć nie umierać"
To bardzo wyrównany i silny miot . Małe suczki głównie czarne- jeden piesek brązowy- a czarne bo takie rodzi Dunia zazwyczaj. Bardzo silne i ruchliwe. Są głowy mamusiowe i tatusiowe i mieszane
Nie mają tym razem dużych białych znaczeń- gdzieś tam zazwyczaj jakaś gwiazdeczka czy biała kreseczka czy końce paluszków choć jest i motylek biały i mały trójkącik
.
Rozłażą się po całym materacu, a parę już jak spadnie to sobie radzi z wejściem- takie zuchy
Dunia- po prostu doskonale
(poród był wielogodzinny więc dużo odpoczywała). Jest świetną i bardzo świadomą matką
Imiona- tym razem wyjątkowo jak na mnie
- zostaną nadane konkretnym maluszkom trochę później, po odwiedzinach przyszłych opiekunów (jedynie Iskra, Ijuna oraz Igiełka są jeszcze nie "zarezerwowane"
)
Co do zdjęć (bo u mnie ani sprzętu ani umiejętności). Czekam może na Wigro- a może niezawodna jak dotąd AniaW wpadnie i zrobi jakąś sesję?
A to telefonem...

Maluchy mają się doskonale, rosną, jedzą i wygrzewają się pod lampą kwoką- czyli "żyć nie umierać"

To bardzo wyrównany i silny miot . Małe suczki głównie czarne- jeden piesek brązowy- a czarne bo takie rodzi Dunia zazwyczaj. Bardzo silne i ruchliwe. Są głowy mamusiowe i tatusiowe i mieszane

Rozłażą się po całym materacu, a parę już jak spadnie to sobie radzi z wejściem- takie zuchy

Dunia- po prostu doskonale

Imiona- tym razem wyjątkowo jak na mnie

Co do zdjęć (bo u mnie ani sprzętu ani umiejętności). Czekam może na Wigro- a może niezawodna jak dotąd AniaW wpadnie i zrobi jakąś sesję?
A to telefonem...
- Załączniki
-
- Dunia i miot I trzecia doba.JPG (23.77 KiB) Przejrzano 854 razy
Ijuna też już zajęta

Niech rosną zdrowe i pięknie się chowają
Jeszcze niedawno czekałam tak na Uchatka
a teraz
35 kg człapie już po domu 

Jeszcze niedawno czekałam tak na Uchatka

Ania W wpadnie z przyjemnością:)bea100 pisze: Co do zdjęć (bo u mnie ani sprzętu ani umiejętności). Czekam może na Wigro- a może niezawodna jak dotąd AniaW wpadnie i zrobi jakąś sesję?
Ale jako zwolenniczka kilku dni spokoju dla maluchów i mamy odczekam jeszcze troszkę .
No wyjątkiem były BarDunie u których byłam już następnego dnia, ale to troszkę inna historia