Świtek to w tym fiolecie wyglądałby superPaula pisze:Świetne obróżki... też muszę się przymierzyć do zakupu Świtkowi czegoś nowego po tej badziewiastej obróżce :/

Świtek to w tym fiolecie wyglądałby superPaula pisze:Świetne obróżki... też muszę się przymierzyć do zakupu Świtkowi czegoś nowego po tej badziewiastej obróżce :/
ja to bym Ryskowi w trupie czachy kupiłakasiawro pisze:Świtek to w tym fiolecie wyglądałby superPaula pisze:Świetne obróżki... też muszę się przymierzyć do zakupu Świtkowi czegoś nowego po tej badziewiastej obróżce :/, a tak na poważnie to w brązie albo zieleni takiemu poważnemu ogarowi do twarzy.
I rottweilerom z sąsiedztwa pokazałaketrin pisze: ja to bym Ryskowi w trupie czachy kupiła
Ania W pisze:I rottweilerom z sąsiedztwa pokazałaketrin pisze: ja to bym Ryskowi w trupie czachy kupiła
w zagrodzieBasia pisze: Wy się śmiejecie, a Wojtek chciał Minie kupić taką żółtą w kaczuszki czy kurczaczki (oczywiście do tego szelki i smycz). To by dopiero wyglądała![]()
O Matko... właśnie sobie wyobraziłam w takiej Świtka
Szczególnie w zielenikasiawro pisze:Świtek to w tym fiolecie wyglądałby superPaula pisze:Świetne obróżki... też muszę się przymierzyć do zakupu Świtkowi czegoś nowego po tej badziewiastej obróżce :/, a tak na poważnie to w brązie albo zieleni takiemu poważnemu ogarowi do twarzy.
To jest taki sposób polowania na dziki. Dzik pęka ze śmiechu.ketrin pisze:w zagrodzieBasia pisze: Wy się śmiejecie, a Wojtek chciał Minie kupić taką żółtą w kaczuszki czy kurczaczki (oczywiście do tego szelki i smycz). To by dopiero wyglądała![]()
O Matko... właśnie sobie wyobraziłam w takiej Świtka![]()
ciekawe co dzik by sobie pomyślałna bank uśmiałby sie