Bardzo dziękujęAnia W pisze: To specjalnie dla Pauliny szaleństw Łozy ciąg dalszy...tym razem towrzystwo nieco mniej ogarze

Miło zacząć dzień w pracy od szaleństw Łozy

Bardzo dziękujęAnia W pisze: To specjalnie dla Pauliny szaleństw Łozy ciąg dalszy...tym razem towrzystwo nieco mniej ogarze
Aniu nie widziałaś, co robiło futro młodego, barankowatego KarmelaAnia W pisze:Ja myślałam że młode ogary mają dużo skóry ale to co wyprawiała skóra Gonzo...normalnie żyła własnym życiem
Chciałam nieskromnie powiedzieć, że niedawno kolejny amant zaprosił Łozę na spacerkasiawro pisze:Nie no znowu nowy amant-tak nie może być- Gonzo niech szuka na swoim podwórku Gonzowej, do kozy zdecydowanie pasuje Zagaj bardziej
Ja już pisałam gdzieś, że informacje o wyciszeniu się suk po cieczce są mocno przesadzoneBasia pisze:Widzę, że Łoza z szaleństami nie skończyła. A tak się ciszyłaś po cieczce, że się trochę ustabilizowała![]()
No tak ale futro stanowi dla mnie jakby oddzielny byt a skóra to integralna część osoby...tzn. psiej osoby teżDanuta pisze:Aniu nie widziałaś, co robiło futro młodego, barankowatego KarmelaAnia W pisze:Ja myślałam że młode ogary mają dużo skóry ale to co wyprawiała skóra Gonzo...normalnie żyła własnym życiem![]()
Tia...to bardzo szerokie określenieaganowaczek pisze: A Łoza jest bezkonkurencyjna
Czy będzie dynamiczna fotorelacja???Ania W pisze:...Łoza poza tym zaliczyła też tarzanie w kupie ...